Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο... εξορκιστής του Skype θέλει να ξορκίσει και την Κέιτι Πέρι [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Μπομπ Λάρσον από την Αριζόνα δεν είναι απλώς ένας ακόμα πάστορας της Ευαγγελικής εκκλησίας. Ο ίδιος εξειδικεύεται στους εξορκισμούς, ακόμα και μέσω... Skype!
Ο ίδιος λέει ότι έχει κάνει συνολικά 15.000 εξορκισμούς στις ΗΠΑ αλλά και στην Βρετανία.
Επίσης, έχει εκδώσει περίπου τριάντα σχετικά βιβλία, ενώ έχει επινοήσει και ένα κουίζ στο οποίο υποβάλλει τον εκάστοτε «δαιμονισμένο», ώστε να αποφανθεί σίγουρα αν χρήζει εξορκισμού ή όχι.
Στην προσπάθειά του αυτή πάντως δεν είναι μόνος του, αλλά έχει στο πλάι του και την κόρη του Μπριν, μαζί με τις δύο φίλες της (ΦΩΤΟ).
Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις του και με τα «τεστ» που διεξήγαγε ανάγκη άμεσου εξορκισμού έχει η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι.
Οι εκκεντρικές και αμφιβόλου αισθητικής ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας έκαναν τον Μπομπ Λάρσον να σκεφτεί πως η Κέιτι έχει ανάγκη από βοήθεια. Πιστεύει ότι η τραγουδίστρια πρέπει να περάσει από τη διαδικασία του εξορκισμού για να μπει ξανά στο σωστό δρόμο.
Καταλυτικό ρόλο στην εκτίμησή του έπαιξε η «σατανική» εμφάνιση της Πέρι στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Κατά την εμφάνιση της περιβαλλόταν από δαιμονικές φιγούρες καθώς χόρευε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο πριν βρεθεί σε ένα κύκλο φωτιάς την ώρα που έλεγε το τραγούδι «Dark Horse». Η Πέρι φορούσε ένα ρούχο που είχε ένα φωτιζόμενο σταυρό που έμοιαζε με εκείνο των Ναϊτών Ιπποτών. Ο Λάρσον δεν χρειάζεται πια άλλη απόδειξη.
Το CNN μάλιστα ασχολήθηκε με τον «εξορκιστή του διαδικτύου» και έκανε ένα αφιέρωμα γι' αυτόν. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, βρισκόταν σε εξέλιξη εξορκισμός με έναν Νορβηγό τον οποίο όπως ανέφερε ο Πάστορας Λάρσον, τον είχαν κυριεύσει τέσσερις δαίμονες, όλοι μαζί την ίδια στιγμή.
«Είναι πραγματικό. Η σύγχρονη τεχνολογία, δήλωσε, δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσεις ανθρώπους, σε οποιαδήποτε περιοχή και αν κατοικούν, οποιαδήποτε ώρα», ανέφερε ο Λάρσον στο CNN.
Όπως λέει δεν βρίσκει τίποτε το μεμπτό στο να χρησιμοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία για να βοηθήσει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, αν και οι συνάδελφοί του διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του τρόπου αυτού.
«Δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω για 'θεατρικούς' λόγους», συμπλήρωσε μάλιστα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.