Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Χειροπέδες σε πυροσβέστη για εκβιασμό και δωροδοκία


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας υπαξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος στη Χαλκίδα, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση και παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση...


Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία μίας 39χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 40χρονος πυροσβέστης το τελευταίο τετράμηνο τις απέσπασε εκβιαστικά το ποσό των 1.200 ευρώ, προκειμένου να "διαμορφώσει" ανάλογα το περιεχόμενο δικογραφίας, που χειριζόταν ο ίδιος στο πλαίσιο των καθηκόντων του. Η γυναίκα, υποστήριξε, επίσης, ότι της ζητούσε να του καταβάλει τμηματικά ακόμα 6.000 ευρώ.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση τους, το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου σε περιοχή της Εύβοιας, η 39χρονη παρέδωσε στον πυροσβέστη το ποσό των 300 ευρώ, με τις αρχές να επεμβαίνουν και να τον συλλαμβάνουν επ' αυτοφώρω. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Λίγες ώρες πάντως μετά τη σύλληψη του, ο 40χρονος υπέβαλε έγκληση σε βάρος της γυναίκας για ψευδή καταμήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.