Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Δείτε το προκλητικό βίντεο της 24χρονης Αμερικανίδας καθηγήτριας μαθηματικών που την έπεσε στους μαθητές της [ΒΙΝΤΕΟ]!

Μια 24χρονη καθηγήτρια μαθηματικών γυμνασίου κατηγορείται για την σεξουαλική επαφή με δύο μαθητές στην τάξη της και την ανταλλαγή ακατάλληλων κειμένων και γυμνές φωτογραφίες .
Η Meredith Powell, η οποία...


 δίδασκε στο Lincoln High School στην Ταχόμα , φέρεται να έχει πραγματοποιήσει στοματικό σεξ σε ένα 15χρονο και σε ξεχωριστό περιστατικό, είχε σεξουαλική επαφή με ένα τότε 15χρονο, ενώ υπάρχουν καταγγελίες για άλλα περιστατικά από τον περασμένο μήνα .
Η Πάουελ παραδέχτηκε την παράνομη συμπεριφορά της, αν και δήλωσε αθώα σε δύο κατηγορίες τρίτου βαθμού βιασμού παιδιών και μία για επικοινωνία με ανήλικο για ανήθικους σκοπούς.
Στα δικαστικά έγγραφα η Πάουελ φέρεται επίσης να έχει στείλει σε ένα από τους μαθητές μια γυμνή φωτογραφία της σε μια μπανιέρα.
Η αστυνομία είπε ότι η Πάουελ έστειλε επίσης σεξουαλικά μηνύματα κειμένου σε ένα 17χρονο φοιτητή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.