Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Απολογήθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος για την υπόθεση του συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου


Το σύστημα παραγγέλθηκε επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου σε εταιρεία του Θωμά Λιακουνάκου το 2000 και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 43 εκατ. ευρώ...



Απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Σαριώτη, ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ένας από τους 9 κατηγορούμενους στην υπόθεση του συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου που είχε παραγγελθεί από τον Ελληνικό Στρατό και ουδέποτε παραλήφθηκε.

Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα που παραγγέλθηκε επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου σε εταιρεία του Θωμά Λιακουνάκου το 2000 και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 43 εκατ. ευρώ.

Ο Λιακουνάκος, που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες καλείται να διευκρινίσει σε ποιους δόθηκαν χρήματα, μέσω ποιων ενδιάμεσων και σε ποιες χρονικές περιόδους εξελίσσονταν οι «ωφέλιμες πληρωμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.