Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Κασιδιάρης: Ο χαζοχαρούμενος πρωθυπουργός κι η μαντάμ Τσακαλώτου... [video]


Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή, με αναφορές σε… «Μαντάμ Τσακαλώτου» και «κοντάρια»...




«Μαντάμ Τσακαλώτου» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τον Ευκλείδη Τσακαλώτο από το βήμα της Βουλής, σε μια ακόμα επίδειξη απρεπούς κοινοβουλευτικού λόγου.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην συνέχεια στον Τούρκο βουλευτή που τόνισε πως θα σηκώσει σε όλα τα ελληνικά νησιά τις σημαίες της χώρας του και θα επιστρέψει τις ελληνικές με κούριερ τόνισε: «Να προσέχουν οι Τούρκοι με τα κοντάρια, μπαίνουν πολλές φορές σε διάφορα ευαίσθητα σημεία και προκαλούν ατυχήματα».

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός, τον οποίο χαρακτήρισε «χαζοχαρούμενο».

Να σημειωθεί πως το όλο περιστατικό έγινε χωρίς καμία παρέμβαση από το προεδρείο, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ο Νικήτας Κακλαμάνης (ο οποίος, πάντως, είθισται να είναι άτεγκτος σε ζητήματα εφαρμογής του Κανονισμού), αν και σε άλλες περιπτώσεις οι εν λόγω αναφορές θα επέσειαν την αποχώρηση του βουλευτή από το βήμα και τη διαγραφή από τα πρακτικά των προσβλητικών αναφορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.