Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Αυτοί «σφυρίζουν» το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός


Έστω και με καθυστέρηση, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές του αποψινού αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ...

 Είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ.
O 49χρονος Λαμόνικα έχει «σφυρίξει» φέτος τον Ολυμπιακό στις άνετες νίκες επί της Γαλατάσαραϊ (72-54) και της Λαμποράλ Κούτσα (89-59) στο ΣΕΦ και τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Λοκομοτίβ στο Κουμπάν (63-82) και την ήττα από την Ουνικάχα στη Μάλαγα (87-71).
Ο 40χρονος Γιόβτσιτς ήταν φέτος διαιτητής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (70-89) και την ήττα του στο ΣΕΦ από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (86-88), ενώ στον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (75-68) και τη νίκη επί της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (78-64).
Ο 38χρονος Λοτερμόζερ διηύθυνε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία (67-78) και την ήττα του από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (72-81), ενώ διαιτήτευσε και στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (64-72).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.