Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Που το πάει ο... αντιμνημονιακός ΓΑΠ; [ΒΙΝΤΕΟ]

Γιατί εξοργίζει τον Βενιζέλο και τι μαγειρεύει με τις παρουσίες στη ΔΗΜΑΡ;

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει ακόμα και τώρα όχι μόνο να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ αλλά και να προκαλεί τριγμούς στη συγκυβέρνηση, καθώς μια παρουσία του ή απουσία προκαλεί αναταράξεις....



Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από την δημόσια οργή Βενιζέλου για την απουσία του από την εκδήλωση της ιδρυτικής διακήρυξης της "Ελιάς". Είχε προηγηθεί όχι και ο τόσο κόσμιος διάλογος τους, το βράδυ της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, όταν και αρνήθηκε να ψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες.

Τώρα ήρθε και η παρουσία του και η συνεύρεση του με τον Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά και το γλυκό έδεσε.

Στη Χαριλάου Τρικούπη, επικρατεί εκνευρισμός για τις πολιτικές πρωτοβουλίες, του πρώην πρωθυπουργού καθώς όπως εκτιμούν υπονομεύεται το εγχείρημα της Ελιάς. "Το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται πίσω από την Ελιά, αντιθέτως μάχεται, είναι εδώ και είναι παντού" τόνισε ο κύριος Βενιζέλος, απαντώντας στην κριτική, που του ασκείται εσωκομματικά.

Εξοργισμένος ο Κασσής

Οργισμένος με τον Γιώργο Παπανδρέου εμφανίστηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, με αφορμή την εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού την Δευτέρα στην παρουσίαση βιβλίου μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

«Κάνει μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ. Αντί να στηρίξει την Ελιά, οι μισοί υπουργοί του είναι στη ΔΗΜΑΡ» είπε ο κ. Κασσής, μιλώντας στο MEGA και συνέχισε: «Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσει ότι στηρίζει και ο ίδιος τη ΔΗΜΑΡ».



Αστειότητες απαντούν οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου

Από την πλευρά του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού, επισημαίνεται ότι ο κ. Παπανδρέου, είχε ταχθεί εξ' αρχής κατά του εγχειρήματος της Ελιάς, καθώς ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ όπως υποστήριξε, μετατρέπεται σε συνιστώσα αυτής της πολιτικής συνεργασίας. Παράλληλα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά τις ευρωεκλογές. το όποιο αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί και αν είναι αρνητικό, θα ασκηθεί έντονη κριτική στην πολιτική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Την παρούσα στιγμή στενοί συνεργάτες του χαρακτηρίζουν αστεία τη σεναριολογία, που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό να συντάσσεται με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, επιβεβαιώνουν, πάντως, το ζωηρό ενδιαφέρον του για τις διεργασίες και τις κινήσεις, που γίνονται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς και για την αναγκαιότητα να ανασυντεθεί ο χώρος πάνω στα αιτήματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας των πολιτών, πάντα με προοδευτικό πρόσημο.

Βολές από Γεωργιάδη

Bολές και από τον υπουργό Υγείας, δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επικείμενη κοινή παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Φώτη Κουβέλη και δήλωσε «βρισκόμαστε στη χώρα του παραλόγου».

Δήλωσε επίσης: «Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου θα πουλάει αντιμνημόνιο και θα καταγγέλλει τα CDS (Σι Ντι Ες) σαν τον Πάνο Κομμένο». Αναφέρθηκε, όμως, και στην υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου για το ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς ως «ρεζέρβα» του Λάκη Λαζόπουλου, γεγονός που δεν είναι καθόλου τιμητικό και αποτελεί προσβολή για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στο υπουργό υγείας απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν:

«Δεν ξέρουμε αν ο Γιώργος Παπανδρέου σε λίγο θα «πουλάει αντιμνημόνιο», όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό που συμβαίνει σίγουρα τώρα είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς «πουλάει προστασία» στον Γιώργο Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.