Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πανηγύρι για την αποπομπή Μόγιες από την Man. United


Λίγη ώρα αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μόγιες, πριν καν ο Σκωτσέζος ολοκληρώσει την πρώτη από τις έξι σεζόν που προέβλεπε το συμβόλαιό του, τα πληκτρολόγια σε όλο τον πλανήτη πήραν... φωτιά...



Ο κόσμος στα social media δεν έμεινε αδιάφορος στις ραγδαίες αυτές εξελίξεις στην οικογένεια της Γιουνάιτεντ και βρήκε την ευκαιρία να καταθέσει την αποψή του για τον "chosen one" o οποίος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να μπει... στα παπούτσια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλειονότητα των σχολίων στο Twitter ήταν άκρως επικριτικά και ειρωνικά προς τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ελάχιστους μόνο να επισημαίνουν πως σημαντικό μερίδιο ευθύνης βαραίνει και τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε μέσα από tweets πως οι φίλαθλοι έστησαν "πάρτι" με το bye-bye της Γιουνάιτεντ στον Ντέιβιντ Μόγιες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.