Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η US Airways τουίταρε φωτογραφία μιας γυναίκας να... αυτοϊκανοποιείται με ένα αεροπλάνο! [ΦΩΤΟ]


Περίγελος έγινε διεθνώς η αμερικανική αεροπορική εταιρεία US Airways όταν, για άγνωστους λόγους, η απάντηση που έδωσε μέσω Twitter στα παράπονα μιας γυναίκας για κακό ταξίδι με αεροσκάφος της ήταν μια φωτογραφία γυναίκας η οποία...

αυτοϊκανοποιείται χρησιμοποιώντας το μοντέλο ενός αεροπλάνου της τύπου Boeing 777(!).
Το «άτακτο» τιτίβισμα παρέμεινε στον διαδικτυακό «αέρα» για 22 ολόκληρα λεπτά, πριν η US Airways καταλάβει τι έγινε και το διαγράψε.
 
Όταν αμερικανοί δημοσιογράφοι προσέγγισαν τη US Airways για να μάθουν τα «πώς» και τα «γιατί» της σκανδαλιστικής φωτογραφίας, ο εκπρόσωπος του αερομεταφορέα τόνισε ότι δεν είχαν μέχρι στιγμής κάποια εξήγηση.

 
Πάντως, με νέο μήνυμά της στο λογαριασμό της στο Twitter η εταιρεία ζήτησε επισήμως συγγνώμη αναφέροντας: «Ζητούμε συγγνώμη για την ανάρμοστη εικόνα που πρόσφατα μοιράσαμε σαν σύνδεσμο σε μια από τις απαντήσεις. Έχουμε αφαιρέσει το τουίτ και ερευνούμε την υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.