Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ξεπούλησε 500 Mustang η Ford, στην Ευρώπη


Σε μόλις 30 δευτερόλεπτα "καπαρώθηκαν" και τα 500 νέα Mustang της πρώτης φουρνιάς...




Για να ακριβολογούμε το νέο Ford Mustang δεν ξεπούλησε αλλά δέχθηκε κρατήσεις και για τα 500 αυτοκίνητα που θα διατεθούν αρχικά στην Ευρώπη. Σύμφωνα πάντα με την Ford, ακόμη και αν κάποιος πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του στην λίστα περιμένουν άλλοι 9.300 που έχουν ήδη συμπληρώσει από τον τελικό του Champion League (τότε άνοιξε η λίστα) να αποκτήσουν ένα από τα 500 Mustang.

«Γνωρίζαμε πως το νέο Mustang θα έχει τρομερή απήχηση στην Ευρώπη, αλλά αυτό που έγινε στο διήμερο του τελικού ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας» είπε ο Roelant de Waard, υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων. Προφανώς, η μεγάλη ανταπόκριση οφείλεται στο γεγονός πως το Mustang «φορά» πλέον έναν 4κύλιδνρο 2,3 λίτρων Ecoboost που ταιριάζει με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Πηγή: caroto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.