Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Κλείνουν σε κανάλι - έκπληξη Ευαγγελάτος και Τρέμη... πακέτο;


Η Τρέμη θα λέει δελτίο κι ο Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει προδελτίο, όπως η εκπομπή που είχε στον ΣΚΑΪ...



Δυναμικό «μπάσιμο» στα τηλεοπτικά δρώμενα θα επιδιώξει να κάνει κατά τη νέα τηλεοπτική περίοδο το Action24 του επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη. Ηδη, ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός έχει ξεκινήσει τις επαφές, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού τηλεοπτικού σταθμού. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκε ότι ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης Γιώργος Κουβαράς θα αναλάβει τη διεύθυνση του νέου καναλιού, στο οποίο θα βρεθούν πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το νέο πρόγραμμα του Action24 θα στηρίζεται σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος θα αφορά τη διατήρηση της αθλητικής φυσιογνωμίας του και ο δεύτερος την άμεση και επώνυμη ενημέρωση.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, ήδη προετοιμάζονται οι εκπομπές που θα συμπεριληφθούν στο νέο πρόγραμμα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητικές εκπομπές θα στηρίζονται σε γνωστούς συντάκτες. Από κει και πέρα, και όπως πρώτη η στήλη αποκάλυψε, στον ενημερωτικό τομέα έχουν γίνει κρούσεις σε ηχηρά ονόματα της εγχώριας δημοσιογραφίας.

Για παράδειγμα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει συμφωνία. Απεναντίας, κοντά στη συμφωνία με το Action24 βρίσκεται η Ολγα Τρέμη, που κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί να «τραβήξει το κάρο» της ενημέρωσης στο νέο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ ο κύριος Ευαγγελάτος θα επαναλάβει το επιτυχημένο concept του προ-δελτίου που υλοποίησε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πέραν όμως των νέων προσώπων που θα αναλάβουν ρόλο είτε στην παρουσίαση των δελτίων είτε στις ενημερωτικές εκπομπές, στο κανάλι του κ. Παναγιωτάκη θα συνεχίσουν οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Πολίτης, Πηνελόπη Γαβρά, Σεραφείμ Κοτρώτσος και φυσικά ο Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος παράλληλα με την παρουσίαση της εκπομπής του θα έχει την ευθύνη διεύθυνσης του καναλιού.

Ο στόχος των επιτελών του Action24 είναι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταφέρουν να γίνει το κανάλι συνήθεια των τηλεθεατών που αναζητούν εναλλακτική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.