Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Εκεχειρία τέλος! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το μίσος δεν κοπάζει, ούτε από τους φανατικούς της Χαμάς ούτε από τους πολέμαρχους του Ισραήλ

Το Ισραήλ έπληξε το νοσοκομείο στη Γάζα αλλά και στρατόπεδο προσφύγων...



Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Haaretz, ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε τις εγκαταστάσεις του κεντρικού νοσοκομείου Σίφα στη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία άτομα.

Σημειώνεται πως επί της ουσίας είναι μόνο μερικές ώρες από την λήξη της προσωρινής εκεχειρίας.

Ζημιές έχουν προκληθεί στο κτίριο που είναι τα επείγοντα περιστατικά.

Λίγη ώρα μετά ακολούθησε δεύτερος πύραυλος στο στρατόπεδο προσφύγων Al Shati.

Το ιατρικό προσωπικό κάνει λόγο για επτά νεκρά παιδιά, ενώ το Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν. Άλλες πηγές από την Παλαιστίνη ανεβάζουν τους νεκρούς σε δέκα, ανάμεσα τους και παιδιά.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από Παλαιστίνιους και επικρατεί χαοτική κατάσταση. Ο πύραυλος μάλλον εκτοξεύθηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το BBC ο πύραυλος δεν είναι ισραηλινός αλλά πυροδοτήθηκε κατά λάθος από την Χαμάς, όπως είπε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας.

Στη διάρκεια της νύχτας δεν είχαν πραγματοποιηθεί αεροπορικές επιδρομές, αλλά αυτές επαναλήφθηκαν το πρωί, με θύματα δύο Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους και ένα τετράχρονο αγόρι.

Σύμφωνα με το Reuters μια αεροπορική επιδρομή των ισραηλινών δυνάμεων έπληξε καταυλισμό προσφύγων στα βόρεια της Γάζας με αποτέλεσμα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι να χάσουν μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά την επίθεση σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές εναντίον του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Γάζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.