Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Έτσι φαίνεται από το διάστημα ο πόλεμος στη ΓΑΖΑ [ΦΩΤΟ]


Ίσως οι πιο "θλιβερές" φωτογραφίες που έχουν καταγραφεί ποτέ από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station)...



Ο Γερμανός αστροναύτης, Alexander Gerst, σε ρόλο φωτογράφου κατέγραψε τους βομβαρδισμούς στην Παλαιστίνη από τη διαστημική του θέση.

Δείτε τα καρέ που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter:





Ο Gerst βρίσκεται στον Διεθνή Σταθμό εδώ και έξι μήνες και όπως έγραψε, η στιγμή της φωτογράφισης της επίθεσης των Ισραηλινών, ήταν και η πιο δυσάρεστη στιγμή στην μέχρι τώρα παραμονή του που θέλησε να απαθανατίσει.

Τα πλάνα του απεικονίζουν την τροχιά των πυραύλων και των ρουκετών και τις φωτιές που έχουν προκληθεί. Εκεί που σήμερα βρίσκονται μόνο χαλάσματα στη Γάζα, ενώ πάνω από 1.100 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους Παλαιστίνιοι, έχουν χάσει τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.