Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

H Tesla ετοιμάζεται να κατασκευάσει το "ηλεκτροκίνητο ΙΧ του λαού"


Για το 2017 τοποθετείται η παρουσίαση του μικρότερου Tesla που θα «σταθεί απέναντι» σε μοντέλα που έχουν πολύ μεγάλο αγοραστικό κοινό...



Με διαστάσεις που θα το κάνουν ανταγωνιστικό προς τη σειρά 3 της BMW και τη Mercedes C Class, το Tesla Model 3 –όπως λέγεται το project προς το παρόν- θα είναι και πάλι αμιγώς ηλεκτρικό, με αυτονομία που θα φτάνει τα 320 χιλιόμετρα.

Η αυτονομία αυτή φαίνεται απόλυτα ρεαλιστική με βάση τα δεδομένα του μοντέλου που προορίζεται να παρουσιαστεί το 2016 και να είναι έτοιμο για παραγωγή το 2017. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει αυτό που είχατε διαβάσει από το gocar.gr και έρχεται δια στόματος του Elon Musk, του ιδιοκτήτη της Tesla ο οποίος παραδέχτηκε αυτή την εξέλιξη σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πηγή: gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.