Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ζούσε επί 38 χρόνια με τον σκελετό του παιδιού της μέσα της!


Περίπου 40 χρόνια έμεινε μέσα σε μια γυναίκα ο σκελετός του νεκρού παιδιού της...


 Η γυναίκα από την Ινδία είχε μείνει έγκυος το 1978 σε ηλικία 24 ετών, ωστόσο οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η κύηση ήταν εξωμήτρια και το παιδί είχε πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης.
Όμως, η 62χρονη σήμερα Τζιότι Κουμάρ, φοβούμενη μια επέμβαση έφυγε από το νοσοκομείο και έλαβε φροντίδα για τον πόνο σε μια μικρή κλινική. Μετά από μερικούς μήνες, ο πόνος έφυγε και η Κουμάρ πίστεψε πως όλα ήταν πια φυσιολογικά.
Τώρα, 38 χρόνια μετά η γυναίκα υποφέροντας επί δύο μήνες από έντονους πόνους στο στομάχι κατέφυγε στο νοσοκομείο. Οι πρώτες ακτινογραφίες έδειξαν έναν όγκο χαμηλά στην κοιλιά της και οι γιατροί φοβήθηκαν ότι μπορεί να ήταν καρκίνος. Όμως η μαγνητική έδειξε ότι ο όγκος στην πραγματικότητα ήταν ένας σκελετός βρέφους!
Η πιο μεγάλη περίοδος που μια γυναίκα είχε μέσα της μωρό από εξωμήτρια κύηση ήταν αυτή μια Βελγίδας που είχε αντέξει 18 χρόνια. Σίγουρα, η υπόθεσης της γυναίκας από την Ινδία αποτελεί ένα νέο ιατρικό ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.