Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σε ποια ηλικία έχουν οι γυναίκες καλύτερες επιδόσεις στο σεξ


Νέα βρετανική έρευνα καταρρίπτει τους μύθους για τις σεξοαυλικές επιδόσεις των πολύ νεαρών γυναίκων...


 Μπορεί οι ορμόνες μετά τα 20 να προκαλούν περισσότερη διάθεση για σεξ, αλλά οι 20άρες και οι 30άρες δεν εμφανίζουν και τις καλύτερες επιδόσεις στις ερωτικές επαφές.
Σύμφωνα με την βρετανική «Telegraph», η πιο ερωτική περίοδος της γυναίκας με την καλύτερη σεξουαλική ζωή είναι μετά τα 40!
Ειδικά οι παντρεμένες με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση διανύουν την καλύτερη ερωτική τους περίοδο μετά την ηλικία των 40 - 45 ετών.
Σύμφωνα με τους ερευνητές: «Οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή. Η πραγματική σεξουαλική περιπέτεια ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι και οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους».
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.