Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Άρον άρον στην Αθήνα η Μενεγάκη! Η Ελένη σε κατάσταση πανικού λόγω... Λάτσιου!

Μαύρο καλοκαίρι θα περάσει η Ελένη Μενεγάκη κι αυτό την έχει φέρει σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Φέτος ήθελε να κάνει ήρεμες διακοπές, κάτι που το είχε ανάγκη, μετά από μια χρονιά γεμάτη άγχος και στρες. Αυτό που....


 ζητούσε ήταν να τελειώσει η εκπομπή της, να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να «μετακομίσει» στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, και συγκεκριμένα να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της Ματέο Παντζόπουλου. Το καυτό ρεπορτάζ από το περιοδικό YES!


Το «εγκεφαλικό» δεν άργησε να έρθει. Η διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν αυτό που τη βασάνιζε και, μετά τις τόσες δικαστικές αντιπαραθέσεις, περίμενε την απόφαση της δικαιοσύνης. Κι αυτή ήρθε να της κάνει τη ζωή κόλαση! Η Ελένη καλείται να πληρώσει στον Λάτσιο 700.000 ευρώ!


Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δικαιώθηκε εν μέρει στην αγωγή-μαμούθ που έχει καταθέσει εναντίον της Ελένης, ενώ όλες οι επαφές που έχουν γίνει μέσω δικηγόρων για να βρεθεί κάποια εξωδικαστική λύση οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Η υπόθεση, πάντως, θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η Μενεγάκη έκανε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, εγκαινιάζοντας νέο κύκλο... επεισοδίων στο πολύκροτο σίριαλ.
Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, η Ελένη έπρεπε να βρει μια λύση στο όλο θέμα. Η αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεσή της με τον Λάτσιο την αναγκάζει να πάρει δραστικά μέτρα. Οι ήρεμες στιγμές στα Άχλα τελείωσαν...

Ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα!

Η απόφαση του δικαστηρίου έπεσε σαν... κεραυνός στο κεφάλι της Ελένης. Ίσως η ίδια θεωρούσε σίγουρο ότι θα δικαιωθεί, όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Μετά από κάποιες ημέρες σκέψης και περισυλλογής, η Ελένη αποφάσισε να εκποιήσει την περιουσία της, προκειμένου να έχει ρευστό για να αποπληρώσει τον Λάτσιο. Δεν υπήρχε κάτι άλλο στον ορίζοντα... Έτσι, ήρθε άρον άρον στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τους δικηγόρους της. Ο σκοπός της συνάντησης αυτής αφορούσε στην πώληση των οικοπέδων στην Κάρυστο Ευβοίας τα οποία είναι στο όνομά της. Η Ελένη το πήρε απόφαση... Τα βγάζει στο «σφυρί», προκειμένου να έχει χρήματα για τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος πλέον είναι σε θέση ισχύος μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Φυσικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει για το πρώην ζευγάρι, από τη στιγμή που θα πρέπει να εκδικαστεί η έφεση, και το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση αυτή θα τραβήξει αρκετά χρόνια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.