Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

H Γιάννα Αγγελοπούλου τα πέταξε... κι έκανε τοπλες μπάνιο! [εικόνες]


Κάθε μέρα του καλοκαιριού που τελειώνει θέλει να απολαύσει η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία εθεάθη στο Ιόνιο να κάνει τις βουτιές της από την θαλάμηγό του Θόδωρου Αγγελόπουλου, φορώντας ένα... αποκαλυπτικό μπικίνι, που φρόντισε να βγάλει!...

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Anatropionline.gr, η Γιάννα Αγγελοπούλου φαίνεται να ετοιμάζεται να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα, το θαλάσσιο σκι. Υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της προσωπικής της φρουράς, η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών αγώνων κολύμπησε και αθλήθηκε στα γαλαζοπράσινα νησιά του Ιονίου.

Μάλιστα χαλάρωσε τόσο και παραβλέποντας τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν δίστασε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα τόπλες! Τις περισσότερες ώρες της η οικογένεια τις περνά στο υπερπολυτελές σκάφος της που σύντομα θα βάλει πλώρη για άλλον προορισμό.

IMGP1050
Όσο κι αν προσπάθησαν να κινηθούν διακριτικά, το πολυτελέστατο σκάφος στο οποίο επέβαινε το ζεύγος, έγινε αμέσως αντιληπτό από κατοίκους και τουρίστες της περιοχής.
IMGP0999
IMGP1000
IMGP1009
Συγκεκριμένα, ο φακός απαθανάτισε την κα Αγγελοπούλου όσο εκείνη ετοιμαζόταν για να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα, το θαλάσσιο σκι.
IMGP1023
Υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της προσωπικής της  φρουράς, η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών αγώνων επέλεξε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, για να κολυμπήσει σε γαλαζοπράσινα νερά και να αθληθεί. Μάλιστα χαλάρωσε τόσο και παραβλέποντας τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν δίστασε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα τόπλες!
ghth
Τα βράδια η οικογένεια επισκέπτεται αγαπημένα στέκια του νησιού, αν και τις περισσότρες ώρες τους, τις περνούν στο υπερπολυτελές σκάφος τους, που σύντομα θα βάλει πλώρη για άλλον προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.