Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Omerta: Δείτε ποιοι Έλληνες ηθοποιοί έδωσαν «Όρκο σιωπής» στο Star

Οι κυπριακές παραγωγές έχουν μπει για τα καλά στην ελληνική τηλεόραση και όλο και περισσότεροι ηθοποιοί κατεβαίνουν...


 στη Μεγαλόνησο προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτές. Μετά το "Μπρούσκο" και το "Ρουά Ματ" του ΑΝΤ1 αλλά και το"Όνειρο Ήταν" και "Το δαχτυλίδι της φωτιάς" του Mega, σειρά παίρνει το Star. Το κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισε μετά από πάρα πολλά χρόνια να επενδύσει ξανά στην ελληνική μυθοπλασία και να εντάξει ένα ελληνικό σήριαλ στο πρόγραμμά του.

Τίτλος του θα είναι Omerta: Όρκος σιωπής. Πρόκειται για μια σειρά μυθοπλασίας, με τη βασική ιστορία να εκτυλίσσεται χρονικά το 1974, κατά την εισβολή των Τούρκων στρατιωτών και των εποίκων στην Κύπρο, με τα όσα τραγικά επακολούθησαν. Η σειρά θα γυρίζεται στην Λεμεσό και στο Ναύπλιο ενώ αίσθηση έχουν προκαλέσει τα ονόματα τα οποία θα δούμε να πρωταγωνιστούν. Ενδεικτικά, η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία συναντάει μετά από 10 χρόνια (Βέρα στο Δεξί) τον Κώστα Καζάκο, ο Παναγιώτης Μπουγιουρης, η Παναγιώτα Βλαντή, η Υρώ Λούπη, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Μαρία Κορινθίου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Αν και το Sigma, το κανάλι το οποίο θα προβάλει τη σειρά στην Κύπρο, συνεργάζεται με τον Alpha Ελλάδος, δεν προχώρησαν σε κάποια συμφωνία με αποτέλεσμα το σήριαλ να καταλήξει στο Star. Τα γυρίσματα έχουν ήδη καθηλώσει και το κανάλι της Κηφισιάς ρίχνεται στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας με πολλά και καλά μέσα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.