Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Την Πόλα Ρούπα κι ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ. [video]

Ήταν η δεύτερη φορά που σημάδεψαν με καλάσνικοφ τον όμηρο

Την Πόλα Ρούπα και τους ασύλληπτους συντρόφους του Νίκου Μαζιώτη βλέπει η Αντιτρομοκρατική πίσω από την κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας, με λεία 300.000 ευρώ...



Ώρες αγωνίας έζησε ένας υπάλληλος τράπεζας, στα Άσπρα Σπίτια Διστόμου, στην Βοιωτία, ο οποίος βρέθηκε όμηρος στα χέρια και στις διαθέσεις τριών αδίστακτων ληστών, που λίγο νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει ένοπλη επιδρομή στο υποκατάστημα που εργάζεται.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, πήραν μαζί τους τον άτυχο υπάλληλο για λόγους ασφαλείας, στην περίπτωση που έπεφταν σε αστυνομικό μπλόκο, και μετακινήθηκαν με ταχύτητα σε περιοχή κοντά στην Αντίκυρα, όπου έκαψαν το όχημα διαφυγής και επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό σκάφος.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την απέναντι ακτή της Πελοποννήσου, και πριν αποβιβαστούν στο Λουτρό, του Ξυλόκαστρου, απελευθέρωσαν τον όμηρό τους, πετώντας τον στη θάλασσα. Ο άτυχος υπάλληλος τράπεζας αναγκάστηκε να κολυμπήσει μια μεγάλη απόσταση ως την ακτή για να σωθεί…



Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η ληστεία αλλά και η εν γένει συμπεριφορά των δραστών παραπέμπει σε ληστείες που διαπράχθηκαν από μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι για τα στοιχεία και την πορεία της έρευνας ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική.

Στην περιοχή πάντως, κατευθύνθηκε κλιμάκιο αστυνομικών τού Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής. Οι έρευνες των διωκτικών αρχών εστιάζονται στην Πελοπόννησο

Από την αστυνομία έχουν στηθεί μπλόκα παντού ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και στον Κορινθιακό κόλπο από περιπολικά του Λιμενικού.



Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του ομήρου, του ταμία της τράπεζας που πέταξαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της διαφυγής τους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.