Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Οι "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" κατεβαίνουν δυναμικά για τις εκλογές της ΠΟΕΣΥ

Λιγότερες από 20 ώρες έμειναν μέχρι το άνοιγμα της κάλπης στην ΕΣΗΕΑ, για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Την Τετάρτη και Πέμπτη (17&18 Σεπτεμβρίου) οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ αποφασίζουν εάν θέλουν ή όχι να αλλάξουν πορεία και να απαλλαγούν μια και καλή από τα κομματικά παραμάγαζα που κάποιοι έστησαν μες στην ΠΟΕΣΥ...



Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι, που κέρδισαν τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ πριν από ενάμισυ χρόνο, κατεβαίνουν ακόμη πιο δυνατοί σε αυτές τις εκλογές, με συνολικά 111 υποψηφίους, τους περισσότερους από κάθε άλλο συνδυασμό!

Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων που ξεχωρίζουν είναι της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Μαρίας Αντωνιάδου, του ταμεία της Ένωσης Δημήτρη Κοτταρίδη, του απερχόμενου γραμματέα της ΠΟΕΣΥ Δημήτρη Κουμπιά, του εκπροσώπου των εργαζομένων του ΑΝΤ1 Χρήστου Μαζανίτη, του εκπροσώπου των εργαζομένων του Star Γιώργου Βότσκαρη, του εκπροσώπου των εργαζομένων της εφημ. Πράσινη Γιάννη Ιωακειμίδη, και πολλοί άλλοι γνωστοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι.

Δείτε αναλυτικά όλους τους υποψηφίους και τις θέσεις τους ΕΔΩ: http://www.endi.gr/


Η αφίσα, πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι η πιο εμπνευσμένη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.