Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πέντε λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις 50άρες

Ο 69χρονος Κεν Σόλιν, ειδικός στα θέματα των σχέσεων και αρθογράφος στη Hufiington Post, όπως υποστηρίζει τα τελευταία 25 χρόνια της ζωης του έχει βγει αναρίθμητα ραντεβού, τόσο με μικρότερες γυναίκες, όσο και με μεγαλύτερες γυναίκες. Οι εμπειρίες που αποκόμισε...


 τον έκαναν να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες άνω των 50, έχουν σαφές προβάδισμα-μέσα στη σχέση- έναντι των νεότερων γυναικών: «Μίσησα τα ραντεβού με τις μικρότερες. Δεν είχαμε κοινές αναφορές» λέει, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο έχει μία σχέση με κάποια που είναι η «καλύτερη του φίλη». Ο Νταν Κόλινς, 51 ετών, συγγραφέας από τη Βαλτιμόρη συμφωνεί: «Οι μικρότερες γυναίκες δεν πιάνουν τα αστεία. Θέλουν να μείνουν έξω όλο το βράδυ και δεν έχουν την ικανότητα να διατηρήσουν μία ουσιαστική σχέση» λέει. Και όπως θα δείτε δεν είναι τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα έναντι των μικρότερων γυναικών. Κάποιοι άντρες επιλέγουν τις μεγαλύτερες γυναίκες για τους παρακάτω λόγους:

1.Γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Δεν ψάχνουν έναν άντρα για να καλύψει το κενό τους. Γνωρίζουν τι τους αρέσει και τι όχι και έτσι οι άντρες παύουν να μαντεύουν για εκείνες, κάτι που έκαναν νεότεροι. Οι 50αρες δεν έχουν παράλογες απαιτήσεις και έχουν συνειδητοποιήσει τι πραγματικά χρειάζονται στη ζωή τους.

2. Έχουν αυτοπεποίθηση

Με τα χρόνια έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη κατανόηση και συγχωρούν πιο εύκολα, από ότι οι νεότερες γυναίκες. Για παράδειγμα αν ένας άντρας προτιμά να κοιμηθεί αντί να κάνει σεξ, οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας κατανοούν ότι είναι κάτι που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Σε περίπτωση που οι άνδρες έχουν σεξουαλικό πρόβλημα οι γυναίκες δείχνουν κατανόηση. Δεν παίρνουν τα πράγματα προσωπικά.

3.Δεν αποζητούν τον γάμο

Μία γυναίκα άνω των πενήντα έχει λιγότερες προσδοκίες από ότι μία νέα γυναίκα. Δεν θέλει απαραίτητα να παντρευτεί και αναζητά περισσότερο στη σχέση τη συντροφικότητα.

4. Ενδιαφέρονται περισσότερο για την «εσωτερική ομορφιά»

Η εξωτερική εμφάνιση ενός άνδρα, περνάει σε δεύτερη μοίρα στα μάτια της γυναίκας που πλέον ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εσωτερικό κόσμο του συντρόφου της. Εκείνο που πια την ενδιαφέρει είναι κάτα πόσο τη νοιάζεται, ακούει τους προβληματισμούς της, είναι καλός και ευγενικός.

5. Γίνονται πιο σοφές

Έχουν αποκτήσει τις ικανότητες εκείνες να στηρίξουν μία ουσιαστική σχέση, και να μην το βάλουν στα πόδια με την πρώτη δυσκολία. Είναι πιο υπομονετικές και δεν αισθάνονται την ανάγκη να αλλάξουν τους άντρες με τους οποίους βγαίνουν. Θα προτιμήσουν να περιμένουν τον άντρα που έχει «δουλέψει» με τον εαυτό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.