Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Βρέθηκε νεκρός ο 77χρονος εισοδηματίας που αναζητείτο

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Planet-Greece

Το μεταδώσαμε πρώτοι στις 2.29 το μεσημέρι, όταν οι υπόλοιποι έβλεπαν ένα απλό έγκλημα. Ο 77χρονος Σταύρος Κωνσταντόπουλος...


ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ




βρέθηκε από άνδρες της αστυνομίας σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, στη συμβολή των οδών Μαρκίδη και Κότρωνος, στο Αιγάλεω.Στο ημιυπόγειο σπίτι που νοίκιαζε σε έναν νεαρό, στον Γιάννη Μ.

Πρώτοι στο Planet Greece αποκαλύψαμε το μεσημέρι τη δολοφονία του άτυχου άνδρα, παραθέτοντας μάλιστα και λεπτομέριες. (Διαβάστε ΕΔΩ την πρώτη δημοσίευση)

Το πτώμα βρήκαν, αρχικά, τυλιγμένο μες στο μπαούλο και με σακούλα στο κεφάλι, η 70χρονη σύζυγός του, Μαρία, που πήγε το πρωί με έναν κοινό τους φίλο για να καθαρίσουν. Ο λόγος που πήγαν ήταν γιατί ο ενοικιαστής και δράστης της δολοφονίας είχε εγκαταλείψει εδώ και καιρό το σπίτι, αφήνοντάς τους φέσι 20 ενοίκια!

Τον τελευταίο καιρό, οι γείτονες είχαν καλέσει 4 φορές την αστυνομία επειδή αναδυόταν έντονη δυσοσμία από το σπίτι. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών, κανείς δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν ο βόθρος, που ενδεχομένως να μύριζε, και κανείς δεν έψαξε μες στο μπαούλο.

Οι γείτονες ήταν που τηλεφωνούσαν και ανάγκασαν την 70χρονη να πάει τελικά να καθαρίσει, μη μπορώντας άλλο να αντέξουν τη δυσοσμία. Και τελικά η 70χρονη Μαρία Κωνσταντοπούλου αντίκρισε νεκρό τον σύντροφο της ζωής της.

Η ομολογία του δράστη

Ο ενοικιαστής του Γιάννης Μ. ομολόγησε στους άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ότι τον στραγγάλισε. Είχε προηγηθεί η λιποθυμία του γέροντα μετά από μια έντονη λογομαχία που είχαν, για τα οφειλόμενα ενοίκια. Στη συνέχεια τον τύλιξε με ένα χαλί και τον στοίβαξε μαζί με άλλα χαλιά κάτω από τη σκάλα της αυλής. Μετά από ένα μήνα τον τοποθέτησε στο μπαούλο. Μάλιστα, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της αστυνομίας, όταν ζητήθηκε η συνδρομή των συγγενών από την Αγγελική Νικολούλη, πήρε το αυτοκίνητο του θύματος (ένα λευκό ΤΟΥΟΤΑ Corolla), που το είχε κρύψει για να μην το βρουν οι συγγενείς του και το μετέφερε στην Άνω Γλυφάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.