Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μας δουλεύετε;;;; Έτσι είναι στην πραγματικότητα… δείτε την!!! [ΦΩΤΟ]

 Πόσο παραμύθι. Πόσο υποκρισία… Πόσο ανάγκη ικανοποίησης της ματαιοδοξίας της; Έλεος καλή μου… που θες και ημερολόγιο.Αλήθεια ποιος θα το αγοράσει όταν δει την αλήθεια; Διότι η αλήθεια είναι αυτή…

Όλοι μας θυμόμαστε τις φωτογραφίες της Kelly Brook από τη Μύκονο που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και σχολιάστηκαν λόγω των περιττών κιλών.

Ένα μήνα μετά τη βλέπουμε στη φωτογράφηση για το ημερολόγιο της για το 2015 που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από την 1η Ιανουάριου θα κρατά συντροφιά κάθε μήνα στους θαυμαστές της φορώντας μόνο τα εσώpouχα της. Αυτή τη φορά όμως το μοντέλο είναι μεταλλαγμένο σε άλλο άνθρωπο.

Μα είναι δυνατόν; Ποιον πάνε να κοροιδέψουν; Ο κόσμος δεν τη βλέπει στο δρόμο; Και όχι ότι είναι κακό το να πάρεις κάποια κιλά παραπάνω αλλά το κακό είναι να προωθείς την εικόνα σου ως κάτι άλλο πέρα από αυτό που είσαι.

Ευτυχώς ή δυστυχώς ο κόσμος πλέον έχει κριτήριο και καταλαβαίνει πως πολλά από αυτά που βλέπουμε στα εξώφυλλα και όχι μόνο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα τεράστιο ψέμα.










kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.