Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ξανθιά και... αγνώριστη η Μενούνος! [εικόνες]



Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε στις φωτογραφίες από την βραδινή της έξοδο την Παρασκευή στο Μπέβερλι Χιλς. Καμία σχέση με την σέξυ εμφάνιση (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες) που την είχαμε συνηθίσει! Δείτε το νέο της look...




Η Μαρία Μενούνος έκανε την εμφάνισή της στο πάρτυ για τον εορτασμό του Χάλογουιν με μαλλί αλά Μέριλυν και ένα κοστούμι που ουδέποτε περιμέναμε να δούμε να φοράει...

Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε στολή παραλλαγής, έβαλε ξανθιά περούκα και καπέλο και κανένας δεν την αναγνώρισε. Η στολή δεν κατάφερε να κρύψει το εντυπωσιακό κορμί της και η Μαρία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Να λοιπόν η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να γδυθείς και να προκαλέσεις για να είσαι σέξι. Η Μενούνος μάλιστα, ήταν από τις ελάχιστες γυναίκες που επέλεξαν να ντυθούν και όχι να... γδυθούν στο συγκεκριμένο πάρτυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.