Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Οι τελευταίες μακάβριες φωτογραφίες διασήμων που συγκλόνισαν παγκοσμίως ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μόνο στο PLANET-GREECE

Κάποιοι γνώρισαν την δόξα και την επιτυχία! Άλλοι,σκότωσαν και μπήκαν στο πάνθεον της εγκληματικότητας! Παρ' όλα αυτά κατάφεραν και έγραψαν ιστορία με την καλή αλλά και την κακή έννοια…


Αυτοί οι άνθρωποι, με τα έργα τους αλλά και τις πράξεις τους, άλλαξαν το ρου της ιστορίας και το Planet-Greece σας παρουσιάζει τις τελευταίες τους, αλλά μακάβριες φωτογραφίες τους.


Μέριλιν Μονρόε
Στις 5 Αυγούστου του 1962 η οικονόμος της τη βρήκε να κείτεται γυμνή στο κρεβάτι της με ένα άδειο μπουκάλι από υπνωτικά χάπια «Nembutal» στο πλευρό της. Ήταν μόλις 36 ετών…



 Ο τοπικός ιατροδικαστής, που κλήθηκε για να γνωματεύσει επί των συνθηκών του θανάτου της, απεφάνθη ότι επρόκειτο πιθανότατα για αυτοκτονία. Ο φημολογούμενος ερωτικός δεσμός της, όμως, με τον Τζον Κένεντι και οι αντιδράσεις από το περιβάλλον του αμερικανού προέδρου κάνουν πολλούς, ακόμα και σήμερα, να πιστεύουν ότι ο φάκελος «Μέριλιν» δεν έπρεπε να κλείσει με την ένδειξη «αυτοκτονία».


Τζον Κένεντι
Ο ήχος τριών πυροβολισμών στο Ντάλας του Τέξας σήμανε το τέλος της εποχής της αθωότητας για τις ΗΠΑ. Η σφαίρα που βρήκε τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, σκότωσε και το όραμα των Αμερικανών για την αλλαγή, όπως τη φανταζόταν και μοιραζόταν με τους ψηφοφόρους του ο ίδιος ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ο φερόμενος δολοφόνος του, Λι Χάρβει Οσβαλντ, του οποίου το χέρι όπλισε την καραμπίνα, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 1963, δε δολοφόνησε μοναχά έναν χαρισματικό και επικοινωνιακό άνδρα, αλλά και το αμερικανικό όνειρο.


Αν Νικόλ Σμιθ
Η 39χρονη Αν Νικόλ Σμιθ, πρώην μοντέλο του περιοδικού Πλέι Μπόι και χήρα του πολυεκατομμυριούχου Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ, βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Φλόριντα στις 8 Φεβρουαρίου του 2007. Τα ακριβή αίτια θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, αν και εικάζεται ότι ο θάνατός της οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. "Η Σμιθ κατέρρευσε μέσα στο δωμάτιό της", δήλωσε ο δικηγόρος της. Η 39χρονη στάρλετ δεν είχε συνέλθει από το θάνατο του 20χρονου γιου της Ντάνιελ, τον οποίο βρήκε νεκρό από ναρκωτικά.


Μπόμπ Κρέιν
Σε ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά του Hollywood είναι η υπόθεση του Μπόμπ Κρέιν, γνωστός για τον ρόλο του ως συνταγματάρχης Χόγκαν στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του ’60 Hogan’s Heroes. Ο ηθοποιός βρέθηκε χτυπημένος μέχρι θανάτου στο διαμέρισμά του με ένα μυστηριώδες φονικό όπλο που παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα. Η υπόθεση αυτή παραμένει άλυτη και είναι από τις πιο διάσημες μυστήριες δολοφονίες.


Μπόνι και Κλάιντ
Ληστείες τραπεζών, κλοπές αυτοκινήτων και φόνοι, συνθέτουν το βιογραφικό της Μπόνι Πάρκερ και του Κλάιντ Μπάροου. Οι 23 Μαΐου του 1934, ήταν μοιραία και για τους δύο.


Έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας του Τέξας, που «γάζωσε» το αυτοκίνητό τους με περισσότερες από 50 σφαίρες. Το διάσημο ζεύγος εγκληματιών βρήκε το θάνατο με τον ίδιο τρόπο που τον σκορπούσε!


Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μια καραμπίνα με κομμένη κάνη, ένα ριβόλβερ, ένα σαξόφωνο κι ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς.


Έλβις Πρίσλεϊ
Όταν ο βασιλιάς του Rock and Roll βρέθηκε νεκρός το 1977 στο μπάνιο του στο Graceland στην ηλικία των 42, κάποιος θα σκεφτόταν ότι ο κόσμος είχε τελειώσει. Ενώ για ορισμένους από τους πιο παθιασμένους οπαδούς του, αυτό μπορεί να έχει συμβεί, κατά κάποιο τρόπο η ζωή συνεχίστηκε για τους υπόλοιπους από εμάς. Ποια ήταν όμως η αιτία θανάτου του; Αρχικά αναφέρθηκε ως «καρδιακή αρρυθμία» (βασικά η καρδιά του σταμάτησε) στη συνέχεια προέκυψε ότι ο Έλβις είχε πιεί ένα κοκτέιλ φαρμάκων από μορφίνη και Demerol μέχρι Placidyl και Valium. Σε συνδυασμό με τις αμφεταμίνες και ένα σωρό άλλα φάρμακα που βρέθηκαν στο σύστημα και μαζί με τις διατροφικές του συνήθειες αναρωτιέται κανείς πως έφτασε μέχρι τα 42.


Μάικλ Τζάκσον
Παρόμοιος με τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, Έλβις Πρίσλεϊ, έτσι και αυτός ο βασιλιάς βρέθηκε νεκρός το 2009 στο σπίτι του. Οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή προσβολή αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η αιτία θανάτου του ήταν ένα θανάσιμο κοκτέιλ φαρμάκων. Ο θάνατος του έδωσε στην καριέρα του μια ώθηση που είχε αρχίσει να εξασθενίζει μετά τις καταγγελίες για παιδική κακοποίηση από την οποία και απαλλάχτηκε. Όπως και να έχει ο θάνατος του ήταν τραυματικός για τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.


Μπρους Λι
Η επίσημη εκδοχή θανάτου του Μπρους Λι αναφέρει ότι βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στις 20 Ιουλίου 1973. Αιτία θανάτου ήταν εγκεφαλικό οίδημα, έπειτα από αλλεργία που παρουσίασε σε φάρμακο για τον πονοκέφαλο, που του είχε χορηγήσει μια ηθοποιός από το Χονγκ Κονγκ.


Άλλη ανεπίσημη εκδοχή αναφέρει, ότι πέθανε στη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας όταν σε μια σκηνή που υποτίθεται ότι θα τον πυροβολούσαν, κάποιος άλλαξε την ψεύτικη σφαίρα με αληθινή. Ο λόγος που πίστευαν ότι έγινε κάτι τέτοιο ήταν επειδή όπως ακουγόταν τότε υπήρχαν πολλοί που τους ενοχλούσε η δόξα και η φήμη που είχε δημιουργήσει ο Μπρους Λι.


Μπράντον Λι
Ήταν στα γυρίσματα μιας σκηνής στην ταινία «Το Κοράκι». Η σκηνή σχετιζόταν με τον θάνατο του χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο Μπράντον και «δολοφόνος» του στη σκηνή ήταν ο ηθοποιός Μάικλ Μάσι. Η πρόβα πήγε τέλεια. Στη συνέχεια γυρίστηκε κανονικά η σκηνή. Ο Μάσι πυροβόλησε κι ο Λι έπεσε στο έδαφος. Ο Μπράντον κουνούσε ελαφρά το χέρι του, προσπαθώντας κάτι να δείξει, αλλά μέσα στη γενική αναστάτωση που επικρατούσε στο γύρισμα, κανείς δεν τού έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι η ερμηνεία του ήταν εξαιρετική. Δευτερόλεπτα μετά, κάποιος από το σετ άκουσε τον Λι να λέει με αδύναμη φωνή: «Cut... ας πει κάποιος cut...». Ο σκηνοθέτης φώναξε τελικά «cut!», αλλά ο Λι δεν σηκώθηκε από το έδαφος. Στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι ο Λι αστειευόταν, αλλά στην πορεία, όταν συνειδητοποίησαν ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί, επικράτησε πανικός. Κάλεσαν ασθενοφόρο και οι νοσοκόμοι προσπάθησαν να μετριάσουν όπως όπως την αιμορραγία του Λι.


Νταϊάνα
Τον Αυγουστο του 1997, η τότε 36χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας άφηνε την τελευταία της πνοή σε μια μοιραία καταδίωξη από παπαράτσι, στο Παρίσιι. Το βιβλίο «The way we were» του έμπιστου μπάτλερ της, Πολ Μπάρελ, ο οποίος δέχτηκε τελικά να συγγράψει όσα γνώριζε για εκείνη, έφερε στο φως μια ανατριχιαστική επιστολή της Νταϊάνα, όπου κατέγραφε τους φόβους της: «Ο Κάρολος σχεδιάζει αυτοκινητικό δυστύχημα εις βάρος μου με τραυματισμό στο κεφάλι, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να παντρευτεί την Καμίλα». Έτσι, και παρ’ όλο που το επίσημο πόρισμα των βρετανικών αρχών, που εκδόθηκε, χαρακτηρίζει το θάνατό της, δυστύχημα, οι δημοσκοπήσεις ακόμη και σήμερα δείχνουν ότι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό Βρετανών εξακολουθεί να πιστεύει πως υπήρξε κάποιου είδους συγκάλυψη όσον αφορά την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, εμπλέκουν και το όνομα του αξιωματικού του βρετανικού στρατού, Στίβεν Σόντερς, ο οποίος αργότερα δολοφονήθηκε στην Ελλάδα από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Ο εν λόγω αξιωματικός λίγα χρόνια πριν τη δολοφονία της “Lady D” είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του Μιλόσεβιτς η οποία όμως δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, ο Μιλόσεβιτς θα εκτελούνταν στο Παρίσι, στο τούνελ που σκοτώθηκε η πριγκίπισσα όταν με ειδικούς φακούς που διαθέτει η βρετανική αντικατασκοπεία θα τυφλονώταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τον Μιλόσεβιτς και το αυτοκίνητο θα ακινητοποιούνταν ή ακόμα καλύτερα θα προσέκρουε στο τούνελ…


Κρις Φάρλεϊ
Ο θάνατος του Φάρλεϊ το 1997 από υπερβολική δόση ναρκωτικών άφησε πολλές δουλειές στη μέση, φέρνοντας καταστροφή σε πολλές παραγωγές. Ένα από τα πιεστικότερα προβλήματα που άνοιξε ο θάνατός του ήταν η ανολοκλήρωτη δουλειά του στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Σρεκ», στην οποία είχε μεν δανείσει τη φωνή του, δεν είχε ωστόσο ολοκληρώσει τη δουλειά. Ένα δεύτερο πρόβλημα που είχε ξαφνικά η Dreamworks ήταν το πώς να διαφημίσει μια παιδική ταινία με τη φωνή νεκρού ηθοποιού.


Στο τέλος λοιπόν αντικαταστάθηκε πλήρως η φωνή του Σρεκ από τον Μάικ Μάγιερς κι έτσι λύθηκε το ακανθώδες πρόβλημα. Οι ηχογραφήσεις του Φάρλεϊ ως Σρεκ δεν κυκλοφόρησαν ποτέ δημόσια…


Ντέιβιντ Κάρανταϊν
Από «αυτοερωτική ασφυξία» πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Κάρανταϊν. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο Νεοϋορκέζος ιατροδικαστής δρ Μάικλ Μπέιντεν που εξέτασε τη σορό του πρωταγωνιστή του «Κουνγκ φου» και μίλησε για το θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα ευρήματά της έρευνάς του. Το ημερολόγιο έγραφε 4 Ιουνίου όταν ο Κάρανταϊν βρέθηκε με ένα σχοινί τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά όργανά του, όπου και τα δύο μαζί ήταν δεμένα στην ντουλάπα…


Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
Ο άνθρωπος σύμβολο της κάθε επανάστασης, ο Τσε Γκεβάρα δολοφονήθηκε, στις 9 Οκτωβρίου του 1967, από τον υπαξιωματικό του βολιβιανού στρατού Μάριο Τεράν.

 
Ο συγκεκριμένος αρχικά δίστασε να εκτελέσει την εντολή για τη δολοφονία του Τσε αλλά τελικά τον πυροβόλησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Γκεβάρα πριν τον δολοφονήσει ο Τεράν, φέρεται να του είπε «Ήρθατε να με σκοτώσετε. Ρίξε, δειλέ, έναν άντρα θα σκοτώσεις»…


Εβίτα Περόν
Η Μαρία Εύα Ντουάρτε ντε Περόν (7 Μαΐου 1919 - 26 Ιουλίου 1952) ήταν η δεύτερη σύζυγος του προέδρου τηςΑργεντινής Χουάν Ντομίνγκο Περόν (1895-1974) και Πρώτη Κυρία της Αργεντινής από το 1946 μέχρι το θάνατο της το1952 όπου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!


Λίζα Λόπες
Η τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος TLC σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 30 ετών!


Σάρον Τέιτ
Ήταν Αύγουστο του 1969, όπου στις 9 του μηνός η σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι, ηθοποιός Σάρον Τέιτ, δολοφονείται βίαια στο σπίτι της, ενώ βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μαζί με τέσσερις φίλους της.
Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να καταλήξουν οι έρευνες στον Τσαρλς Μάνσον και στην αποκαλούμενη «Οικογένειά» του.


Τούπακ Σακούρ
Ο ράπερ Τούπακ απεβίωσε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 (σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου είχε πάει να παρακολουθήσει, στο γήπεδο MGM Grand του Λας Βέγκας, έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Μάικ Τάισον και του Μπρους Σέλντον (Bruce Seldon), με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας του, Death Row Records. Ο Τάισον δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του και έτσι ο αγώνας τελείωσε γρήγορα αναδεικνύοντάς τον ως νικητή. Αργότερα, ο Τούπακ καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρίας του, στη θέση του συνοδηγού, κατευθυνόταν στο Club 662. Η επίθεση έγινε στις 11:17 το βράδυ, στο αυτοκίνητο.


Τεντ Μπάντι
Εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα ο μανιακός δολοφόνος Τεντ Μπάντι, που κακοποίησε και σκότωσε τουλάχιστον 28 γυναίκες στις ΗΠΑ. Αυτή είναι η τελευταία του… φωτογραφία μετά την εκτέλεσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.