Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Εθνικοφασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Πάγκαλος!


Στον ισχυρισμό ότι υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Ελληνες προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε...


 την Πέμπτη ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος, σε μια ακόμη επίθεσή του προς την Κουμουνδούρου.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Θόδωρος Πάγκαλος έπλεξε κατ' αρχάς το εγκώμιο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. «Ο Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα και πρέπει να τις συνεχίσει, ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε δε ο Θ. Πάγκαλος ότι ορισμένοι από την κυβέρνηση έχουν «κυριαρχηθεί από πανικό» λόγω του δημοσκοπικού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν το «λάθος» να προσπαθούν να ακολουθήσουν το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακολούθως εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως αποτελεί «ένα άκρο» με τη ακροδεξιά, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ «λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα».
«Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων» από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου.
Από τα πυρά του Θ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο χαρακτήρισε όπως και τους συνεργάτες του «πολιτικάντηδες».
Ο πρώην υπουργός επέμεινε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.
Και υιοθετώντας την κυβερνητική ρητορική προειδοποίησε ότι τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε το ίδιο βράδυ «μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα, και θα την καταποντίσουν».
Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θ. Πάγκαλος επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, από τη συχνότητα του BHMA FM 99,5 κατηγορούσε τον Αλ. Τσίπρα ότι «έχει ξεσκιστεί να πάρει την εξουσία για να τη διανείμει στους φίλους του» και τόνισε ότι τα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης «έσφαξαν τους αντιπάλους τους».
Ο ίδιος δε, πάλι από τον ΒΗΜΑ FM 99,5 είχε αποκαλύψει στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές ψήφισε Νέα Δημοκρατία για να μη βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο:

  1. Ο Πάγκαλος, όπως ο παππούς του ο φασίστας, νομίζει οτι χαίρει την ψήφο των Ελλήνων. Βρε τα έχουμε μάθει πιά. Είσαι άχρηστος και κακόβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.