Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σε δίκη παραπέμπεται ο Π.Καμμένος για τη δήλωση περί «λιντσαρίσματος»

Σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, για τη δήλωσή του περί «λιντσαρίσματος» που αφορούσε στον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.
Σύμφωνα με εισαγγελική πηγή...


 ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία της δικασίμου, ενώ η κατηγορία αφορά την πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη αδικήματος (σε βαθμό πλημμελήματος).
Η δήλωση είχε προκαλέσει την παρέμβαση του τότε προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελου Μαδεμλή, ο οποίος έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία.
Γα την υπόθεση κλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής να αποφασίσει για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Καμμένου, που -κατά πλειοψηφία- έκανε δεκτή την προηγούμενη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας του Σώματος.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.