Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Συγκεχυμένες πληροφορίες για το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη.ΔΕΝ υπάρχει νεκρό παιδί

Αν και η τροχαία αρχικά έκανε λόγο για ένα νεκρό μικρό 10χρονο κορίτσι και 3 νεκρούς η πυροσβεστική διευκρίνησε πριν λίγο πως...


 οι νεκροί είναι 2 χωρίς να υπάρχει ανάμεσά τους μικρό παιδί.Ανάμεσα στους νεκρούς και ένας αστυνομικός ο οποίος πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία στο μεταγωγών.
Ο οδηγός του smart aφού σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη, παρασέρνοντας και σκοτώνοντας δυο ανθρώπους,  μόνος του από το ντελαπαρισμένο του αυτοκίνητο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στον τόπο του δυστυχήματος επιχείρησε να τον λιντσάρει.

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο οδηγός του Smart, ενώ κινούνταν στην Πέτρου Ράλλη, τράκαρε με ένα ταξί εν κινήσει. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα, λίγο παρακάτω, να παρασύρει μια 30χρονη μητέρα με τη 10χρονη κόρη της και εν συνεχεία έναν ακόμη άνδρα -οδηγό μηχανής-, αλλά και αυτοκίνητα.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι τρεις νεκροί, η 30χρονη μητέρα, η 10χρονη κόρη της και ακόμη ένας άνδρας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη ένας άνδρας έχει τραυματιστεί.

Διαβάστε αναλυτικά το πώς έγινε το τραγικό τροχαίο και δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος πατώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.