Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σκέψεις για 4η αλλαγή και τεχνολογία γραμμής στη FIFA

Πρόταση για 4η αλλαγή ετοιμάζει να κάνει η FIFA στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Η ιδέα προέκυψε για την αποφυγή...
τραυματισμών, και αφορά μόνο τα ματς τα οποία θα οδηγούνται στην παράταση, καθώς τα επιπλέον 30 λεπτά αγώνα, επιβαρύνουν τους ποδοσφαιριστές και αυξάνονται οι πιθανότητες τραυματισμού.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της FIFA ανέφερε: «Η ιατρική επιτροπή και η επιτροπή ποδοσφαίρου στηρίζουν την πρόταση με στόχο να διατηρείται το τεχνικό επίπεδο μέχρι το 120ό λεπτό και να προστατεύεται η υγεία των παικτών».

Στην ατζέντα της FIFA επιστρέφει και το θέμα με τον έλεγχο της γραμμής των τερμάτων μέσω της τεχνολογίας. Η τελική απόφαση θα παρθεί στις 2 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τον τελικό του Euro 2012 στο Κίεβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.