Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι φωτογραφίες και τα ονόματα συλληφθέντων στα επεισόδια της Κυριακής [ΔΕΙΤΕ 33 ΦΩΤΟ]

http://img254.imageshack.us/img254/1778/44983224.jpg
Τα πρόσωπα των κουκουλοφόρων

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετικές εισαγγελικές διατάξεις, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 5 προσώπων, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και από κοινού σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, διατάραξη κοινής ειρήνης από δράστες που εκτέλεσαν βιαιοπραγίες με...
 καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έκρηξης εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο σε ανθρώπινη ζωή, καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής. Ένας από τους πέντε, αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και κλοπή από κοινού.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και οι φωτογραφίες αφορούν την έρευνα που διενεργείται σχετικά με τα παραπάνω αδικήματα, τα οποία συνέβησαν τις απογευματινές και βραδινές ώρες της προηγούμενης Κυριακής, 12.02.2012, στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι παραπάνω συμμετείχαν σε ομάδες προσώπων που παρεισέφρησαν στον κύριο όγκο πλήθους διαφόρων φορέων, που πραγματοποιούσε συγκέντρωση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, και εκδήλωσαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων με ρίψεις βομβών μολότοφ, πετρών και άλλων αντικείμενων. Ο αλλοδαπός, Παλαιστινιακής καταγωγής, τις βραδινές ώρες, εκμεταλλευόμενος τις παραπάνω επιθέσεις αφαίρεσε με βία χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και εμπορεύματα από ιδιώτη καταστηματάρχη.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

1. ΚΑΪΛΟΓΛΟΥ Ευάγγελος του Κωνσταντίνου και της Χριστίνας, γεν. 23-10-1975 στη Γερμανία
2. ΚΙΟΣΗΣ Αλέξανδρος του Βασιλείου και της Πανωραίας, γεν. 28-09-1972 στη Μεταμόρφωση
3. ΚΟΥΚΟΥΤΑΣ Μιχαήλ - Παναγιώτης του Ευστρατίου και της Αθανασίας, γεν. 03-05-1990 στο Χολαργό Αττικής
4. ΠΑΝΤΑΖΩΝΗΣ Ιπποκράτης του Γρηγορίου και της Αικατερίνης, γεν. 25-05-1989 στην Αθήνα
5. (επ) AHMED (ον) YASIN του NASIM και της FATIMA, γεν. 30-03-1993 στην Παλαιστίνη
Παράλληλα, δίνονται στη δημοσιότητα και είκοσι τρεις (23) φωτογραφίες αγνώστων μέχρι σήμερα προσώπων που συμμετείχαν στα παραπάνω επεισόδια.
Ειδικότερα οι εξής:

H δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας ή/και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος τους, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα παραπάνω πρόσωπα σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 170, 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Επίσης, εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία, μπορεί να απευθυνθεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ctu@hellenicpolice.gr

9 σχόλια:

  1. ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε,είμασταν εκέι και φύγαμε μαζί χιλιάδες άλλου κόσμου,όταν αυτοί οι αλητάμπουρες πήραν εντολές να μας διαλ΄συουν.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είσαι ρε, "administrator", ο super man και κατάφερες να δεις με τα βιονικά σου μάτια ότι κάτω από τις μάσκες και τα μαύρα ρούχα είναι οι άνθρωποι που δείχνουν οι φωτογραφίες;
    Χωρίς δίκη χωρίς καμία απόδειξη στοχοποιούνται ζωές. Οι πρακτικές της αστυνομίας γίνανε ίδιες με τη περίοδο της χούντας παρακινώντας τους πολίτες να γίνουν χαφιέδες. Και ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν δίνοντας πάτημα στον κάθε άσχετο να καταθέσει ότι θέλει εναντίον όποιου θέλει. Απαράδεχτο και συνένοχο το site σας που αναπαραγάγει τα παραπάνω. Ντροπή σας.
    Άλλαξε τώρα, όλοι είμαστε ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί δεν μας δείχνετε και τα πρόσωπα των μπάτσων που βαράνε και ρίχνουνε χημικά στο γάμου του καραγκιόζη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ'αρχήν συμφωνούμε με τον φίλο 10:09 .Η αστυνομία θα πρέπει να εντοπίσει και τους άνδρες των ΜΑΤ που χτυπούσαν και επιτίθονταν αναίτια στον κόσμο και να τους διαπομπεύσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.
    Όσο για τον φίλο 04:29,να του πούμε πως οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμη κατηγορούμενοι και το διευκρινίζουμε, όμως έχουν συλληφθεί επ'αυτοφώρο να καταστρέφουν την περιουσία και τον κόπο συνανθρώπων τους και να προσπαθούν να δολοφονήσουν άλλους συνανθρώπους τους πυρπολώντας καταστήματα με βόμβες μολότωφ.Σε αυτό είμαστε κάθετοι.Πρόκειται για αλητάμπουρες-προβοκάτορες που δεν σέβονται ούτε τον αγώνα του Ελληνικού λαού αυή τη στιγμή και δεν τον αφήνουν να διαδηλώσει ,δημιουργώντας επίτηδες έκτροπα.Και αυτών η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε βλακα admin ποιος σου ειπε οτι αυτοι "έχουν συλληφθεί επ'αυτοφώρο να καταστρέφουν την περιουσία και τον κόπο συνανθρώπων τους και να προσπαθούν να δολοφονήσουν άλλους συνανθρώπους"?Ξερεις πραγματικα πως συνεληφθηκε ο καθενας απο αυτους η γινεσαι κι εσυ ενα παπαγαλακι?Ασε που μερικοι απο τους εικονιζομενους ειχαν συυληθφει νωρις απογευμα πριν αρχισει το καψιμο των μαγαζιων.Πως λες τετοιες ανακριβειες?
    Δεν εχουνε στοιχεια, τους εχουν φορτωσει κακουργηματα με μοναδικες μαρτυριες ανδρων (καλα ετσι ειναι οι ανδρες?) των ΜΑΤ ("ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.Το ξερεις οτι οταν τους πιασανε δε βρηκανε ουτε ενα στοιχειο που να προειδεαζει ριψη μολοτοφ?Ουτε αναπτηρα δε βρηκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ ρε φίλε γιατί δεν έχουν συλλάβει εμένα ποτέ να μου φορτώσουν τίποτα μολότωφ,αν και σχεδόν σε όλες τις πορείες είμαι μπροστά μπροστά ,που γίνονται επεισόδια.Βέβαια δεν φόρεσα ποτέ κουκούλα (όπως έκαναν οι ρουφιάνοι και οι καταδότες στην κατόχη)Είμαι άντρας και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου ,δεν είναι ανάγκη να φορέσω κουκούλα.Μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο.Εξάλλου τα ΜΑΤ είναι γνωστό πως κουβαλάνε μαζί τους μολότωφ και την στιγμή που δέχονται βροχή από πέτρες και κινδυνεύουν να καούν,αδιαφορούν και το μόνο που τους νοιάζει είναι να πιάσουν κανέναν αθώο να του τις φορτώσουν.Είμαι όντως βλάκας που δεν το είχα σκεφτεί.Άσε δεν ξαναπηγαίνω σε πορεία μη φορτώσουν και σε εμένα κανέναν...αναπτήρα.Ευχαριστούμε για το σχόλιο και που μας άνοιξες τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χώρια ότι το παραπάνω κείμενο, όπως και οι φωτογραφίες είναι η ανακοίνωση λέξη προς λέξη, που έβγαλε η ΓΑΔΑ! Αλλά δεν μπήκες καν στον κόπο να πατήσεις πάνω στις φωτογραφίες και να δεις ότι τα link παραπέμπουν αυτόματα στο αρχείο φωτογραφιών της ΓΑΔΑ. Πόσο κουτόχορτο μασάς θα θέλαμε να ξέραμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παιδια ειναι ακόμα προφυλακιστέα....έχει παγώσει η ζωή τους απο το Φεβρουάριο!!!! Αυτή είναι η ουσία!!Και όντως οι κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί δεν είναι εμπρησμοί, ούτε βανδαλισμοί, οι μισοί απο αυτούς δεν είχαν κουκούλα, ούτε τσάντα.....και τους συνελαβαν το απογευμα!!!χωρίς κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο πέρα απο τις μαρτυρίες των ΜΑΤ!! Και επίσης δεν έχουν αναγνωριστεί ουτε ενοχοποιηθεί απο κανέναν μέσω φωτογραφιών...Βρηκαν ποιοι θα τα πληρώσουν όλα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.