Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Ακροαριστεροί επιτίθενται με τσεκούρι σε ΔΑΠήτες [ΒΙΝΤΕΟ]

Κατάντια...

Χθες, διαβάζατε στο planet-greece για τα πρωτοφανή επεισόδια μεταξύ ακροαριστερών και οπαδών της ΔΑΠ σε πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Δείτε, λοιπόν, το βίντεο - ντοκουμέντο, όπου "δημοκράτης" ακροαριστερός επιτίθεται με τσεκούρι κατά των "εχθρών" του....




5 σχόλια:

  1. Η προπαγανδα καλα κρατει...
    1ον δεν ειναι αριστεριστες ουτε συνασπισμενοι. Ειναι αντιεξουσιαστες (ΑΚιτες) και αναρχικοι.
    2ον και κυριοτερον : Πρεπει να κανουν πουλακια τα ματια μας για να μας πεισετε οτι αυτο ειναι τσεκουρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο αγαπητέ/ή φίλε/η. Ζητάμε συγγνώμη... Δεν ήταν τσεκούρι, ήταν ένα μπουκέτο λουλούδια, που απλά δεν είχαν ανθίσει.

      Α, και οι υπόλοιποι, μη νομίζετε ότι φορούν κράνη, τις γλάστρες έχουν βάλει στα κεφάλια τους, γιατί πιο πριν έπαιζαν ένα καινούργιο παιχνίδι.

      ΥΓ: Αν παρατηρήσετε καλύτερα το βίντεο, ίσως δείτε και τα... πουλάκια από τα ματάκια σας.

      Ευχαριστούμε για τις αντικειμενικές σας επισημάνσεις.

      Διαγραφή
  2. Τελικά η πολύ καθοδήγηση όντως τυφλώνει... για το φίλο πιο πάνω που δεν είδε το τσεκούρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, επειδή οι Χρυσαυγίτες έσπασαν στο ξύλο τον Κάιν (έναν αριστερό που μοίραζε φυλλάδια κατά του διωγμού των μεταναστών) θα λέμε "Αυτή είναι η πολιτική της δεξιάς που θέλουν να μας φέρουν στην Ελλάδα";; Δεν είναι γελοίο; Εξισώνουμε τους αναρχικούς που δέρνουν με τον Σύριζα, τον Κουβέλη, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με το ΚΚΕ, τους οικολόγους και τους άλλους αριστερούς;;; Ωραία λογική υιοθετείτε στο βίντεο. Συγχαρητήρια για το φασιστικού τύπου σχόλιο στο βίντεο. Και επειδή και η ΔΑΠ στο παρελθόν, μοίραζε "μπουκέτα με λουλούδια", όπως οι περισσότερες παρατάξεις, έπρεπε να προβαίνουμε σε ανάλογα σχόλια; Μην αποπροσανατολίζετε έτσι τον κόσμο, γιατί αν συνεχίζουν ειδικά οι νέοι να διαβάζουν τέτοια, θα δείτε την Χρυσή Αυγή να γίγαντώνεται και μετά θα αρχίσουν να μας δέρνουν όλους στους δρόμους. Εκτός αν αυτό θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θυμόμαστε, ούτε βλέπουμε κάπου, να έχουμε υιοθετήσει την άποψη που περιγράφετε, την οποία σαφώς δεν ενστερνιζόμαστε στο ελάχιστο. Όλες οι πράξεις βίας, απ' όπου κι αν προέρχονται, δημοκρατικές ΔΕΝ είναι. Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ για όλους τους συντάκτες του planet-greece. Συνεπώς είστε απλά... εκτός πραγματικότητας, τουλάχιστον σε ότι μας αφορά.
      Και μία επισήμανση περι φασισμού: η βία είναι το όπλο του φασίστα. Και είτε είναι ακροδεξιός, είτε ακροαρίστερός, είτε... σερίφης αστυνομικός, απ' όπου κι αν προέρχεται η βία, συνιστά το λίκνο του φασισμού.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.