Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ένα βημα πριν την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια


Τροπολογία που αφορά την κατασκευή και εμπορικών χώρων, πέραν του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατέθεσαν πέντε βουλευτές με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο (Π. Βαρδίκος, Β. Γιουματζίδης, Δ. Καρύδης, Ν. Τζώνης οι υπόλοιποι)...



Η τροπολογία, την οποία υπογράφουν (στηρίζουν) 82 βουλευτές και η οποία θα ψηφιστεί την Πέμπτη, αφορά το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Αν τελικά ψηφιστεί, θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο για την ΑΕΚ στην ανεύρεση χρηματοδότη για την ανέγερση του γηπέδου.


Αναλυτικά η τροπολογία-προσθήκη

«Στο Ο.Τ 295 του ρυμοτομικού σχεδίου της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο έχει παραχωρηθεί χώρος για τις ανάγκες του αθλητικού σωματείου με τίτλο Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ), επιτρέπονται πέραν των αθλητικών χρήσεων, σύνοδες χρήσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (π.χ. χώροι ΜΜΕ, χώροι αναψυχής και εστίασης της αθλητικής ομάδας, χώροι εκπαίδευσης, αθλητικοί ξενώνες, παιδότοπος, εκθεσιακοί χώροι κλπ) καθώς και εμπορικές δραστηριότητες με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (π.χ. καφέ, εστιατόρια, μαγειρεία, μπουτίκ αθλητικών ειδών, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος, χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής κλπ), άνευ εφαρμογής των περιορισμών του άρθρου 3, παραγρ. 2 της Αποφ 3046/304/13-1-89 του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ «Κτιριοδομικός Κανονισμός» (ΦΕΚ 59/δ/3-2-89), όπως τροποποιήθηκε με την απόφαση 31252/22-7-09 (ΦΕΚ 396/ΑΑΠ/13-8-09».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.