Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κάτι τελειωμένοι τραγουδιστές...

http://img.protothema.gr/EA886B919FDF989EC02EE484785CCFDA.jpg

Η συναυλία συμπαράστασης στον αγώνα των απλήρωτων εργαζόμενων της Ελευθεροτυπίας, του ΑΛΤΕΡ, του Κόσμου του Επενδυτή και γενικά των μέσων που αυτή τη στιγμή πλήττονται...



ήταν πραγματικά μία μεγάλη πράξη ευαισθησίας από τους καλλιτέχνες. Η είσοδος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου (30 Ιανουαρίου) ήταν ελεύθερη και το παρών έδωσαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Παντελής Θαλασσινός, Σπυριδούλα, Πάνος Μουζουράκης και άλλοι καλλιτέχνες.

Και αυτό ήταν το πρόβλημα... κάποιοι από τους "άλλους καλλιτέχνες" οι οποίοι προπάθησαν να ερμηνεύσουν δικές τους επιτυχίες (!) με φωνές χειρότερες και... από τους ατάλαντους που τρέχουν στις οντισιόν του X-Factor! Με βωμολοχίες και στίχους πεζούς, επιφανειακούς, κρυμμένους στο μανδύα της ψευτοκουλτούρας, η έλλειψη ταλέντου δεν... αμπαλάρεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.