Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Άγριο πέσιμο στον Χρυσοχοΐδη με γιούχες, γιαούρτια και αυγά στον Κορυδαλλό


6 προσαγωγές στην Ασφάλεια Πειραιά

Τι το 'θελε ο Χρυσοχοΐδης να βγει βόλτα σε ταβέρνα του Κορυδαλλού; Το φαγητό το έφαγε... αλλά στο κεφάλι, από τα χέρια...

"αγανακτησμένων", οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με βρισιές, αυγά και γιαούρτια. Το μαγαζί "Ο Οντάς της Μαριώς" βρίσκεται στην οδό Σουρή (στην πλατεία Βενιζέλου) και ο υπουργός ήταν προσκεκλημένος σε νομαρχιακή εκδήλωση, κοπής πίτας. Στην αρχή βρέθηκαν στο σημείο 5-6 άτομα, όμως μετά από τηλέφωνα,που έγιναν, ο αριθμός των διαμαρτυρομένων έφτασε τους 60, με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν και να ακολουθήσουν μικροσυμπλοκές με ανθρώπους που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Χρυσοχοΐδη, τους αστυνομικούς και τους διαμαρτυρόμενους.

Άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν σε 6 προσαγωγές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Πειραιά. Μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, έξω από το κτήριο, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, βρισκόταν συγκεντρωμένος κόσμος εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους προσαχθέντες. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, πριν από ελάχιστα λεπτά και τα 6 άτομα αφέθησαν ελεύθερα αφού ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δε θέλησε να υποβάλει μήνυση σε κανέναν.

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥ μιχάλη, ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ βαγγέλη, (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ). ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.