Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ύψωσαν τη μαύρη σημαία τους στο Βατικανό οι τζιχαντιστές! [εικόνα]


Με την μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους πάνω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό στο εξώφυλλο του κυκλοφορεί το περιοδικό των τζιχαντιστών Dabiq, το οποίο καλεί στο τελευταίο τεύχος του τους μαχητές για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας...



Με τον τίτλο «Η Αποτυχημένη Σταυροφορία», και την φωτογραφία αυτή το περιοδικό εκτοξεύει νέες απειλές εναντίον της Ρώμης και του Βατικανού, καθώς και του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών που βομβαρδίζει θέσεις του ISIS στο Ιράκ και τη Συρία.

Στο άρθρο μεταξύ άλλων υπάρχουν απειλές για «κατάκτηση της Ρώμης» κι όπως λέει χαρακτηριστικά «σπάστε τους σταυρούς τους» αναφερόμενο στο σύμβολο του Χριστιανισμού.

Το άρθρο καλεί επίσης τους πιστούς μουσουλμάνους να επιτεθούν και να σκοτώσουν «αν είναι δυνατόν κάθε σταυροφόρο» και πρόσθεσε ότι «είναι νόμιμο να απαγάγουν τις γυναίκες των απίστων και να τις χρησιμοποιούν ως σκλάβες του σεξ».

Τον περασμένο μήνα, αξιωματούχοι ασφαλείας είπαν ότι έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο Βατικανό μετά από τις απειλές του ISIS, το οποίο θέλει να ιδρύσει ένα ισλαμικό χαλιφάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.