Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Έγιναν..μπ@ρδέλο για ένα...μπ@ρδέλο!!

Εκτραχύνθηκε η συζήτηση για χορήγηση άδειας
Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων όταν ήρθε προς συζήτηση το αίτημα για χορήγηση άδειας για τον 5ο οίκο ανοχής στην πόλη....

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Αναστασίου, κόντρα στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, εισηγήθηκε να δοθεί και 5η άδεια λειτουργία οίκου ανοχής στα Τρίκαλα, «φωτογραφίζοντας» την αιτούσα, καθώς ζητούσε αυτός ο οίκος ανοχής να γίνει στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας...

«Δηλαδή αν κατατεθούν 25 αιτήσεις, θα δώσουμε 25 άδειες;», άρχισε να διαμαρτύρεται ο Σταύρος Τραγάνης και να προσθέτει «θα κάνουμε δηλαδή την πόλη…» (σ.σ. ψιθυρίζοντας την λέξη).

«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ αν δεν έχω από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στοιχεία προσφοράς και ζήτησης», ανέφερε ο κ. Λάππας, με εμφανή διάθεση για χιούμορ, «η υπηρεσία είναι αρνητική και με τους 4 οίκους ανοχής υπάρχει επαρκής ικανοποίηση για να απαντήσω και στον κ. Λάππα», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαθανασίου.

«Ως πρώτη μου φορά ως δημοτικός σύμβουλος έτυχε να αποφασίσω για τέτοιο θέμα το 2002», ανέφερε ο Γιώργος Καϊκης «και ντράπηκες πες το» η παρότρυνση του Κώστα Τάσιου με τον κ. Καϊκη να αναλύει κοινωνικά το θέμα, τον κ. Λάππα να ρωτά με δήθεν αφέλεια «και μέχρι σήμερα πώς βολευόταν οι ανάγκες» και τον κ. Καϊκη να απαντά «μας είχε φάει το... τέτοιο»!

Τελικά το θέμα λειτουργίας 5ου οίκου ανοχής στα Τρίκαλα πήρε αναβολή ώστε να εξετάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες εκ νέου την υπόθεση και ειδικά που θα ιδρυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.