Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα αποτελέσμα της Superleague, σήμερα


ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή, Λεβαδειακός Πανιώνιος και Ατρόμητος - Εργοτέλης ήταν τα ζευγάρια που άνοιξαν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής, κι ενώ εκκρεμεί η διεξαγωγή της 5ης...





ΠΑΣ Γιάννενα - Καλλονή

Η Καλλονή συνέχισε την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη απέδειξε ότι η εφετινή του πορεία μόνο τυχαία δεν είναι. Στα πρώτα επτά ματς που έχει δώσει (εκκρεμεί ακόμη η 6η αγωνιστική) έχει 4 νίκες και με τη σημερινή, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο «διπλό» που πήραν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα η ισοπαλία ήταν επιτυχία για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που από το 51ο λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λίλα. Ο ΠΑΣ, μάλιστα, όχι μόνο άντεξε στην πίεση της Καλλοινής μετά την αποβολή του Αλβανού αμυντικού μέσου, αλλά θα μπορούσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να «κλέψει» το «τρίποντο», όταν ο Ντάσιος με δεξί σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Χογκ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο τρεις καλές στιγμές μετά το 60ό λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο τρίτο λεπτό των καιθυστερήσεων, η κεφαλιά του Αναστασιάδη βρήκε σε ετοιμότητα το Βελλίδη.


Λεβαδειακός - Πανιώνιος

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός με το 1-0 επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Χρειάστηκε να περάσουν επτά αγώνες για να φτάσουν οι Βοιωτοί στο πρώτο εφετινό τους «τρίποντο». Γκολ που ήρθε στο 89ο λεπτό από το σουτ του Πέτρου Γιακουμάκη, την ώρα που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα τελείωναν ισόπαλες χωρίς τέρματα το παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και είχε «μοιραίο» παίκτη το νεαρό Μπούζα, ο οποίος μία φορά στο πρώτο μέρος και μία στην επανάληψη έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να βάλει μπροστά τους νεοσμυρνιώτες.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, που «έπαιζε το κεφάλι του» στο παιχνίδι αυτό, δεν το έβαλε κάτω και σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε στην αναμέτρηση κατάφερε να σκοράρει με το Γιακουμάκη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άφησε «άγαλμα» τον Παπαδόπουλο.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σηφάκης έκανε σπουδαία επέμβαση στο τετ-α-τετ με τον Κολοβό, κρατώντας ανέπαφη την εστία του και ταυτόχρονα έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη.

Για τον Πανώνιο ήταν η δεύτερη σερί ήττα, μετά το εντός έδρας 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική.

Ατρόμητος - Εργοτέλης

«Τσίμπησε» βαθμό στο Περιστέρι ο Εργοτέλης, που αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς νίκη έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Ατρόμητος. Μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Σα Πίντο δε μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των Κρητών, που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν από την Αθήνα με έναν πολύτιμο βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι ήταν ίσως το χειρότερο που έχει παιχτεί μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα. Ούτε...υποψία ευκαιρίας δεν είχαν οι δύο ομάδες στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου, ωστόσο, η εικόνα στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο 51΄ με το Λαζαρίδη και προς στιγμή έδειξε ότι δεν θα είχε πρόβλημα, ωστόσο, στο 78΄ ο Χαλκιαδάκης με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια και με το σκορ αυτό τελείωσε το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.