Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα και συνεργού του μακελάρη του Μικρολίμανου η ΕΛ.ΑΣ.


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 31χρονο Αλβανό μακελάρη, που έπνιξε στο αίμα κλαμπ του Μικρολίμανου...



Από τις φωτογραφίες του 31χρονου Αλβανού κακοποιού που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση κατάλαβαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου «Γαλήνη» στο Μικρολίμανο ότι μόλις λίγες ημέρες πριν είχαν δίπλα τους το νούμερο ένα καταζητούμενο της ΕΛ.ΑΣ.

Το ξενοδοχείο, όπου έμενε τις ημέρες πριν την επίθεση ο 31χρονος, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το νυχτερινό μαγαζί «Έτσι Απλά», όπου τραυματίστηκαν από τις σφαίρες του 11 άνθρωποι. Από εκεί άλλωστε εκτιμάται ότι πήρε το καλάσνικοφ ο κακοποιός πριν γαζώσει το κατάστημα. Μαζί του ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ή δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι αναζητούνται.

Στο δωμάτιο υπήρχε αποθηκευμένος οπλισμός. Ο χώρος εξετάστηκε παρουσία Εισαγγελέα εξονυχιστικά και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε αξιοποιήσιμο υλικό, όπως DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα για παραπάνω από ένα άτομο.

Η Αστυνομία έχει υλικό από τις κάμερες, το οποίο θα δώσει απαντήσεις για το πόσα άτομα χρησιμοποίησαν μαζί με τον Αλβανό κακοποιό το δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Γαλήνη». Ο 31χρονος δεν χρησιμοποιούσε γνήσια αστυνομική ταυτότητα αλλά πλαστή, ενώ, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, μετά την αιματηρή επίθεση του Σαββάτου εξαφανίστηκε. Ενδεικτικό του πόσο βιαστικά εγκατέλειψε ο δράστης το ξενοδοχείο είναι ότι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία ανήκουν στον ίδιο ή σε συνεργούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.