Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Όταν η Μενούνος μας έδειξε το… “γατάκι” της!!! Ακόμα κοκκινίζει [ΦΩΤΟ]


Ήταν το καλοκαίρι του 2011 όταν η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Mαρία Μενούνος έγινε πρωτοσέλιδο στον tabloid Τύπο για...


 μια της εμφάνιση στη θάλασσα.
Δεν ήταν βέβαια μια απλή εμφάνιση, αλλά μια ντροπιαστική στιγμή όπως θα πει αργότερα η ίδια. Η ιστορία έχει ως εξής:
Η όμορφη Μαρία βγαίνοντας από τη θάλασσα μετά το μπάνιο της έκανε τους παπαράτσι να τρέχουν και να μη φτάνουν καθώς το κάτω μέρος του μαγιό της είχε παραμερίσει αφήνοντας σε κοινή θέα ένα μέρος από τα γεvvητικά της όργανα. Η Μαρία δεν φαίνεται να κατάλαβε το σέξι ατύχημά της και συνέχισε τις δραστηριότητές της στη θάλασσα και την παραλία με το μαγιό της να μην είναι καλά στη θέση του. Την άλλη μέρα φυσικά ο tabloid Τύπος oργίασε στην κυριολεξία, φέροντας σε πολύ δύσκολη θέση την τηλεπαρουσιάστρια.
Σήμερα 3 χρόνια περίπου μετά η 36χρονη Μενούνος μίλησε για εκείνη την άσχημη στιγμή, την πιο ντροπιαστική στη ζωή της, όπως τη χαρακτήρισε, στο κανάλι «HuffPost live»:
«Ηταν η πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής μου. Βγήκα έξω από το νερό και δεν καταλάβαινα… Δεν σταματούσαν να φωτογραφίζουν και σκέφτομαι “καλά είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίσω μου”; Τι συμβαίνει; Αμάν, είναι το αιδ… μου έξω. Αυτό είναι».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.