Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

O καιρός της Παρασκευής: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας [video]


Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα, ωστόσο ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από το μεσημέρι, με ταυτόχρονη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση...



Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σταδιακά από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θράκη και κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Σταδιακά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στα νότια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Πρόγνωση καιρού για 29/11/2014

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στα δυτικά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά Ηπεριωτικά τις πρωινές ώρες. Ευνοείεται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.