Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Καγκέλια... Αυτή είναι η κλασσική version του [VIDEO]


Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ποτέ ότι τα Καγκέλια θα "εκτελούνταν" με τη βοήθεια βιολιού και ότι ο ήχος του τραγουδιού αυτού θα μπορούσε να...


 "μπει" στο Μέγαρο Μουσικής; Κι όμως, ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς "String Demons" (Δαίμονες των Εγχόρδων), το κατάφεραν κι αυτό.
Οι δύο τους άρχισαν να συνεργάζονται το 2010 και τα τελευταία δύο χρόνια γράφουν τραγούδια. Μάλιστα, συνεργάστηκαν με τη γνωστή ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα, από την οποία και ονομάστηκαν ''Δαίμονες των Εγχόρδων''.
Στις live εμφανίσεις τους εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα τα διάφορα στυλ μουσικής, με ποικιλία ηχοχρωμάτων και δυνατά στιγμιότυπα με τύμπανα-κρουστά. Οι String Demons διδάσκουν στο Ωδείο Ραζή και από τον Απρίλη του 2014 παρουσιάζουν την εκπομπή ''Μουσικές Αποστολές'' στο ερτοpen web-radio.
Ακούστε στο βίντεο τα... εναλλακτικά Καγκέλια:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.