Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων το βράδυ

Από τις δύο και τέταρτο μέχρι τις πέντε παρά δέκα τα ξημερώματα άγνωστοι έκαναν ακόμη ένα μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων βάζοντας την αστυνομία για ακόμη μια φορά σε συναγερμό καθώς οι τελευταίες επιθέσεις χαρακτηρίζονται... προεόρτια Το πρώτο χτύπημα έγινε στις 02:15 στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα, οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα τη τζαμαρία τράπεζας και πέταξαν μολότοφ και γκαζάκια στο χώρο του ΑΤΜ.

Ακολούθησε εμπρησμός πέντε αυτοκινήτων του ΟΤΕ στο Αιγάλεω και στη συνέχεια οι εμπρησμοί τριών ΑΤΜ σε τράπεζες στο Νέο Κόσμο και τα Πετράλωνα. Οι επιθέσεις ολοκληρώθηκαν με επίθεση αγνώστων που πέταξαν γκαζάκια και βόμβες μολότοφ στην είσοδο των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων προκαλώντας μικρές ζημιές στο φυλάκιο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.