Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Νύχτα τρόμου για δυο ηλικιωμένους από ληστές


Σίγουρα οι κακοποιοί που τα ξημερώματα λήστεψαν ηλικιωμένους σε Λούτσα και Καματερό, δεν έδρασαν τυχαία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως επέλεξαν τα θύματα τους ξέροντας πως θα ήταν ευάλωτα απέναντι τους...



Ήταν λίγο πριν της 04.00 όταν οι δυο κουκουλοφόροι παραβίασαν την πόρτα εισόδου σε μονοκατοικία στη Λούτσα, οπού έμενε μόνος του ένας 86χρονος. Κρατώντας μαχαίρια, τον απείλησαν και τον ανάγκασαν να τους δώσει χρήματα, τιμαλφή και κάποια κοσμήματα. Φεύγοντας του άρπαξαν κι ένα δίκαννο που νόμιμα κατείχε, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Δυο ώρες αργότερα στο στόχαστρο άλλων κακοποιών μπήκε μια 80χρονη στο Καματερό. Κι εδώ εισέβαλαν στη μονοκατοικία της από την κυρία πόρτα εισόδου, την απείλησαν με κατσαβίδι και της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

*ρεπορτάζ: Γιάννης Αρβανίτης/antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.