Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μελάς: Δε θα είμαι ο μόνος που θα ψηφίσει "ναι" στις επόμενες ψηφοφορίες [video]


Ένας από τους βουλευτές που δεδηλωμένα θα ψήφιζε θετικά στην πρώτη ψηφοφορία, ο ανεξάρτητος Παναγιώτης Μελάς, αποτέλεσε το πρόσωπο έκπληξη σε αυτήν, δηλώνοντας «παρών»...



«Δεν είχα πει ότι θα ψηφίσω «ναι». Ήμουν προβληματισμένος σχετικά με το καλό του λαού και την εκλογή του ΠτΔ. Εκτιμώ τον κ.Δήμα και είπα ότι 80% θα ψηφίσω για ΠτΔ. Υπερίσχυσε το 20% γιατί υπάρχουν άλλες δύο ψηφοφορίες» είπε μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον κ.Μελά, δεν «άλλαξε κάτι με τη δική του ψήφο» η οποία σε κάθε περίπτωση υπαγορεύεται από τις ανάγκες του ελληνικού λαού, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε ότι δήλωσε «παρών», αλλά στις «επόμενες ψηφοφορίες, θα κινηθεί προς θετική κατεύθυνση» σημειώνοντας ότι «θα υπάρξουν κι άλλοι που θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο». Χωρίς να κάνει αναφορά σε ονόματα, εκτιμά ότι οι βουλευτές που θα ακολουθήσουν τη δική του «οδό» θα προέρχονται από τους ανεξάρτητους, καθώς αυτοί που ανήκουν σε κοινοβουλευτικές ομάδες «λειτουργούν υπό πίεση».

«Οι εκλογές φέρνουν πίσω την οικονομία. Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες στο λαό» δήλωσε ο ίδιος και διερωτώμενος «ποιο άλλο κόμμα θα χειριστεί καλύτερα την κατάσταση» εκδήλωσε την ανησυχία ότι «μια άλλη κυβέρνηση θα έφερνε περισσότερη φτώχεια στον ελληνικό λαό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.