Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αύριο απολογείται ο μακελάρης του Μικρολίμανου


Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε από τον 33ο τακτικό ανακριτή, ο Αλβανός «πιστολέρο», Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο. Ο κατηγορούμενος, αν και στον ανακριτή Πειραιά επέλεξε να απολογηθεί για τη δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο χωρίς την παρουσία δικηγόρου, αυτή τη φορά ζήτησε προθεσμία προκειμένου να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του, ο οποίος επιστρέφει από τη Μυτιλήνη, όπου βρίσκεται...



Νωρίτερα σήμερα, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε1 εντοπίστηκε το καλάσνικοφ του αλβανικής καταγωγής κακοποιού Αρμπέρ Μπάκο που είχε ανοίξει πυρ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο στις 22 Νοεμβρίου, τραυματίζοντας δεκαπέντε άτομα.

Το πυροβόλο όπλο ανασύρθηκε στην επιφάνεια έπειτα από κατάδυση που πραγματοποίησαν βατραχάνθρωποι, παρουσία ανδρών της ασφάλειας Αττικής και της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Το όπλο παρέλαβε και εξετάζει η Αστυνομία, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για το καλάσνικοφ που ο Μπάκο χρησιμοποίησε στην επίθεση στο Μικρολίμανο ή για αυτό με το οποίο είχε ανοίξει πυρ σε καφενείο στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας Έλληνας θαμώνας 43 ετών.

Εξάλλου, χθες συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Μαρούσι συνεργός του Μπάκο, 32 ετών, ο οποίος κατάγεται από την Πολωνία.

Ο Μπάκο εντοπίστηκε και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη σε υπόγειο διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Στην επιχείρηση, εκτός της Ασφάλειας μετείχαν και άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.