Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ψευδή τα δημοσιεύματα για εννιάδημα στο Μεξικό

 Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του Μεξικού, το Televisa, και αρκετές εφημερίδες ανέφεραν ότι μια γυναίκα κυοφορεί εννιάδυμα. Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του Μεξικού, το Televisa, και αρκετές εφημερίδες ανέφεραν ότι μια γυναίκα κυοφορεί εννιάδυμα....
Τα δημοσιεύματα περί του ότι μια γυναίκα στο βόρειο Μεξικό κυοφορεί εννιάδυμα είναι ψευδή, ανακοίνωσαν χθες οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του Μεξικού, το Televisa, καθώς και αρκετές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας ανέφεραν την Πέμπτη ότι μια γυναίκα κυοφορεί εννιάδυμα, αφού έδωσε σε αξιωματούχους στοιχεία, περιλαμβανομένου ενός βίντεο που απεικόνιζε μια εξέταση με υπέρηχο, δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην μεξικανική πολιτεία Κοαουίλα.
Μετά τα δημοσιεύματα οι τοπικές υγειονομικές αρχές προσέφεραν βοήθεια στη γυναίκα, την Κάρλα Πέρες, 32 ετών, από τη Βίγια Αρτεάγα, ανατολικά της πολιτειακής πρωτεύουσας Σαλτίγιο.
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Πέρες συνέλαβε εννιάδυμα μετά την υποβολή της σε θεραπεία γονιμότητας, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από γιατρούς χθες αποκάλυψαν ότι δεν είναι καν έγκυος.
Δεν είναι σαφές γιατί η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, προέβη σε αυτόν τον ισχυρισμό, είπε η εκπρόσωπος του πολιτειακού υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.