Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σινεμά: Σπάει τα ταμεία το νέο "Hobbit" [video]


Μπορεί η πολυαναμενόμενη νέα ταινία «Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών» να μην έχει κάνει πρεμιέρα ακόμα στην Βόρεια Αμερική, ωστόσο, στις χώρες που προβλήθηκε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο, σημείωσε εντυπωσιακό ρεκόρ στο παγκόσμιο box office αγγίζοντας τα...


 117,6 εκατ. δολάρια.

Οι εισπράξεις από το τελευταίο ταξίδι του Peter Jackson στη Μέση Γη, ανήλθαν στη Γερμανία στα 19,5 εκατ. δολάρια, στο Ηνωμένο Βασίλειο στα 15,2 εκατ. δολάρια, στην Γαλλία στα 14,5 εκατ. δολάρια και στη Ρωσία στα 13,4 εκατ. δολάρια.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Από τις κριτικές που έχει λάβει μέχρι τώρα το 70% έχει εκφράσει θετικά σχόλια. Για την προηγούμενη ταινία, «Η ερημιά του Νοσφιστή» οι καλές κριτικές άγγιζαν το 74% ενώ η πρώτη ταινία της τριλογίας « Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι» είχε αποσπάσει μόλις 64%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.