Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η... εκδρομή του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα [video]


Συνεχίζοντας την τακτική της κοινωνικής απομόνωσης αλλά και υπόγειας υπονόμευσης των κοινωνικών αγώνων, το ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε άλλη μια ευχάριστη εκδρομή στο Σύνταγμα...




Συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια. Περίπου 10.000 άτομα - μέλη και ψηφοφόροι του ΚΚΕ πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα. Κι εκεί που θα περίμεναν όλοι ότι αυτή τη φορά ίσως έκαναν την... έκπληξη και θα ένωναν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, που βρίσκονταν ήδη συγκεντρωμένη στην Λεωφόρο Αμαλία, οι συνδικαλοπατέρες του ΠΑΜΕ συνέχισαν την βόλτα τους στην οδό Φιλελλήνων για να διαλυθούν στους Στύλους Ολυμπίου Διός.

Ο... άκαπνος και άεργος διάδοχος της Αλέκας Παπαρήγα, Δημήτρης Κουτσούμπας, πριν την πορεία έκανε δηλώσεις:



Πώς το είπατε αυτό κύριε Κουτσούμπα; «Εν έτη 2014 δεν επιτρέπεται να ζούμε με ψίχουλα, δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε με ψίχουλα στο όνομα της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως μας υπόσχονται και οι δύο»; Αλήθεια, για πείτε μας, στην γαλέρα της Τυποεκδοτικής, πόσους μήνες χρωστάτε στους εργαζόμενούς σας; Και πόσα χρήματα τους υποχρεώνετε από τον επίσημο μισθό που λαμβάνουν να δίνουν ως ενίσχυση στο κόμμα; Και ποιοι είναι οι πραγματικοί μισθοί που παίρνουν οι εργαζόμενοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.