Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς μηνύει τον Χαϊκάλη [video]

Δραματικές εξελίξεις εν μέσω σφοδρών αντιπαραθέσεων και σκληρών χαρακτηρισμών για την σαπίλα

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει μήνυση σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού...



«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, όπου τονίζεται ότι ο κ. Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, για όσα ισχυρίστηκε μετά την καταγγελία του για απόπειρα χρηματισμού.

Ο πρωθυπουργός ζητά παράλληλα την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Δέχομαι τη μήνυση του πρωθυπουργού καλοπροαίρετα», σχολίασε ο κ. Χαϊκάλης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ποιος είναι ο τραπεζίτης που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Πώς ο Λαζόπουλος μόνταρε το βίντεο. Ποιοι άλλοι γνώριζαν κι από πότε. Όλες οι λεπτομέρειες στα βίντεο που ακολουθούν:





Νωρίτερα, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε λόγο για «στημένη προβοκάτσια που ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ». «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις» συμπλήρωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», ήταν η επίσημη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.